- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от другата гледна точка
Зарибявам се с едно момче,но нещо е несериозен май ама нз
Представете си че аз съм той и той пуска темата!!
Харесвам едно момиче,пишем си,но нещо не може да се разберем,казвам й,че я харесвам,тя не вярва,подценява се.Винаги аз й пиша първи,тя не се сеща.Всеки ден й пиша,казах й че я харесвам.Онзи ден я попитах дали иска да се занимава с мен,щото аз съм много несериозен,за нищо не ми пука,занимавам се с различни жени всеки ден и ходя в казина,та питах я дали иска да се занимава с мен или да си остане само по скайп и тя каза че иска.Тя мисли че се бъзикам постоянно с нея,щото пусках някви бъзици и мисли ,че всичко,което го казвам е на майтап.Поканих я на 29 този месец,когато ми е РД-то да ми е дама за вечерта
ии тя прие.Не знам дали наистина ще дойде,нз какво да правя,дали ме харесва??Когато аз й пиша пишем си малко,после тя спира.Ако тя пише казва само ко стаа и тва е.Смисъл тряя да почна разгорова,за да говори и тя
дАЛИ СЕ ИНТЕРЕСЯВА ОТ МЕН??
Нека отговоря на другото ти "Аз".
Момичето може да е по-срамежливо и да иска ти да поемеш инициативата, щом ти харесва и (предполагам) си по-голям от нея, си длъжен да го направиш. За да си й интересен говорете за различни неща и се старай да я разсмиваш с интересни истории, които си преживял/чувал.
Сега към същинското ти "Аз".
Мисля, че се интересува от теб, дам.
Познавате ли се лично или само виртуално?
Welcome to the Jungle...
само виртуално
Той каза че се интерес от мен и не иска тва да е само в скайп,но бил пияница,комарджия и тл. и не искал да ме нарани![]()
![]()
С пияници не се захващай. От сега ти казвам.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Стабилни пороци има тоя пич... не очаквай нищо сериозно от него. Ако искаш флирт и/или неангажираща връзка, сигурно ще стане, повече едва ли.Първоначално написано от jeni4kata
Welcome to the Jungle...
Може би се залъгвам,но съм влюбена.Или пък само заради това,че показва ентерес и аз си мисля че го харесвам,не знам.Постоянно мисля за него,ужассссссссссТТТТТТТ! Не можа да се концентрирам върху нищо друго.![]()
![]()
![]()
![]()
Значи има ли момчета,които не харесват момичета с токчета,направени коси нагримосани и кльщави?Той е метъл-дали харесва метълки,с метълски блузи или с нормални дрехи![]()
На колко е, че е такъв пияница и комарджия?
Иди на психолог ..![]()
Харесваш го, но ти е кофти, че те е избъзикал един-два пъти.
Дай му шанс, ако стане нещо такова - не се занимавай.