- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- След ескапеле
Здравейте...
Проблемите ми започнаха средата на декември 2010г. когато по време на половия акт се скъса презерватива, но аз и приятеля ми не разбрахме и той свърши в мен..След като видяхме веднага отидохме до най-близката аптека и аз изпих въпросното хапче ескапеле.
Обичайно цикълът ми трябваше да дойде по Коледа, но не ми дойде, аз не се притесних, зашото знаех, че хапчето действа на хормоните ми...обаче в началото на януари се притесних и отидох на гинеколог, който ми каза, че няма бременност и ми предписа хапчета за "предизвикване на мензиса" и каза, че 1 ден след като ги спра трябва да ми дойде, но проблема е че мина вече седмица и нещо откакто ги спрях и още не ми е дошло
Моля посъветвайте ме какво да правя ..
Не знам - отиди отново на гинеколог..
Но щом ти е казал/а,че няма бременност - ще ти
дойде..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Какво си пила и по каква схема?
Защо не направиш тест за бременност?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 3 януари започнах примолут - hop и вземах по 3 таблетки всеки ден в продължение на 5 дена..
Надявам се да не съм бременна .. четох,че прегледа с вагинален ехограф е по-верен и бремеността можела да се установи по-рано..![]()
![]()
![]()
Тест за бременност питах дали си правила- дали си изследвала титъра на бета-ЧеХеГе. С вагиналния ехограф все пак се иска време, докато мехурчето нарастне.
След ескапела и липсата на менструация е трябвало да се тестуваш, още повече че след прием на ескапел нараства рискът от извънматочна бременност! Затова може да няма сак в маточната кухина!!!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Правих си тест и беше отрицателен в същия ден малко преди да отида на гинеколог. Но в понеделник ще си направя още един. Мерси за съветите (hug)
Колко дни след гафа прави тест?
може и от притеснението да ти закъснява.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Най - вероятно е от хапчето Ескапел.. То при всеки организъм явно действа различно (при мен не много благоприятно) утре отивам на гинеколог..
ne se pritesnqvai ne si bremena siigurna sum hap4eto mn oburkva cikulut ot tova e spoko samo si habi6 nervite povqrvai mi idi pak na genekolag ako se sumnqva6