.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: въпрос ?

въпрос ?

Мислите ли ,че е хубаво на първа среща с момиче да и подаря цветя или нещо друго или е прибързано ? Извинете ако не е за този раздел

Би могло, ако имаяе някаква самоувереност, но факта, че питаш изключва това....Абеее,не

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на machoka
    Ами.. зависи от много неща, включително и от цветята.. ако и подариш букет от 101 рози със сигурност няма да е най-подходящото нещо, едно малко цветенце за жеста би свършило работа.. но зависи момичето какво е.. ако е провиснала метълка (ще прощавате), по-добре да и подариш кървасал череп, по-ще се зарадва

момичета моля изкажете си мнението по въпроса и мисля ,че момието си заслужава цветята .... ,но просто нз как ще реагира

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Ааз бих се зарадвала на една роза, но без бодли.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Зависи от сезона. Ако са перуники/люляк, набрани лично от него...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Зависи от сезона. Ако са перуники/люляк, набрани лично от него...
    Подкрепям. Много повече би ме зарадвало ако както се разхождаме отскочи до някоя градинка и зкъса цветенце за мен, отколкото да цъфне с натруфен букет. Даже ще е конфузно според мен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако ще й подаряваш цвете, което си купил, гледай да е по-неглиже, т.е. не някво много опаковано и натруфено, а само с една панделка или максимум лек целуфан.

За нея по-важен е самият жест, ще се зарадва.
    Welcome to the Jungle...

Eхоооо хора , тука не е ли раздел секс , а не романтика

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от waterpolohero
    Eхоооо хора , тука не е ли раздел секс , а не романтика
    Не отказваме малко романтика преди секса.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    След първата среща в училище приятелят ми /тогава още не бяхме заедно/ ми подари една розичка. Мъничка, откъсната по пътя... Никога не съм се радвала толкова на цветенце. Седели сме си на пейка, а отй е ставал и ми е откъсвал цветенце без повод, без нищо, просто така и ми го е давал. веднъж ми е подарявал роза, много се зарадвах, но ония малките подаръци ме трогнаха изключително много. Особено първата розичка...

И аз съм на мнение, че случайно откъснатото е по-хубаво
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    подари и ,разпитай за любим цвят и цвете и действай
    love is gone!

Фен
    Град
    Дряново
    Хубаво е да.....аз мисля ,че ще я впечатлиш страшно много ако й подариш цвете или кутия хубави бонбони. На днешно време малко останаха мъжете които правят подобни жестове ,а жените винаги оценяват тези прояви на внимание.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Фен
    Град
    Дряново
    Ама по добре купи цветята.....всеки може да откъсне от някоя градинка. Покажи й ,че не е проблем да отделиш от средствата си за да я зарадваш.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Едно цвете е достатъчно,като за първа среща.

Евалата !!! В днешно време малко момчета се сещат за този жест . Би било чудесно :P
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
    Ама по добре купи цветята.....всеки може да откъсне от някоя градинка. Покажи й ,че не е проблем да отделиш от средствата си за да я зарадваш.
    Ще я купува ли? Ще си плаща за компанията ли? Ако момичето е гордо, при подобни парадирания ще си изчезне яко дим. Зле действа на женската психика мисълта, че той се охарчва, само и само да я види гола в спалнята!
    По-голям жест на внимание лично за мен са букетите, набрани лично от него или някой приятен следобяд да ми каже- "Намерих ти едно място с перуники", да отидем, да ми помага с откъсването и да се прибера с един красив голям букет.
    Прекалено скучни са карамфилите, банален герберът, а розата е ангажираща и плашеща, особено в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си