- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Далии ще ми отива ''черно''
Дайте някави съети...как да си направя косата/според вас как ще ми отива ...
Благодаря за вниманието![]()
![]()
Направи я на етажи и ако искаш пусни бретон настрани!
амии нз ще видя,но ако не се харесам после![]()
![]()
Хем боли, хем сърби, а?
Това е коса - расте. Режи и не му мисли![]()
Ами идеята ми харесва,а някакви др идей ще ми дадете ли![]()
Мене като ме беше хванала идеята, че искам промяна, минах от дълга на къса коса и всички ме харесаха повече с къса коса. Така, че не му мисли дали няма да се харесаш или не.. Това е коса, ще порасне..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Прави сте![]()
![]()
![]()
^ооо спокойно навсякъде има твои снимки![]()
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=572
нещоо подобно
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=572 по-тъмного/за сега това намерих очаквам да ме посъетвате какви кичури да си направа
Никой ли няма да ми помогне![]()
![]()
недей да му мислиш толкова намали дължината... ще порасне тая коса![]()
hi!
Нали ви казах ,че не искам само да се подстрижа![]()
мисля и за някакви кичури
![]()
ама не мога да реша КАКВИ
![]()
Дай да видим снимка, на която се виждаш по-добре и не си направила физиономия като скарида.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Леле алеле в по-предишния ти пост се залях да се смея. Не можеш да си избереш кичури бухаха. Тъпи сте като напишете нещо сериозно или глупаво и си се смеете сами.. А някоя по-отличителна прическа няма ли да искаш? Или хит тенденция през лято 2011? Отиди на фризьор, не стига че там ще ти дадат професионално мнение ами и има мнооого списания и каталози с идеи.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Офф добре ,Просто исках мнения...Ако ще се заяждате непишете
Махни ужастия розов гланц!Косата си я направи на етажи просто и ще видиш как ще има обем и форма.Ако имаш възможност и нерви си вземи молив за вежди.
ППснимките ти не са от най-скопосаните,ако мога да се изразя,заради ъгъла,който снимка,физиономията и т.н...в поста ми няма грам враждебност![]()
^Слушам на вашите заповеди....
За кичурите мисля да са светли ,защото косата ми е кестенява,или дайте и вие някакви идеи
ненене определено не светли или руси кичури!
на мен въобще не ми харесва, сама си прецени, но аз съм против
иначе прическата- на етажи
Офф аз съм си слаба .//и ако искам ще си скубя веждите.Питам за друго!И престанете да се заяждате![]()
Според мeне кичури няма да ти отиват.
Трябва да се погрижиш повече за косата си, изглежда ми много тънка и без никакъв блясък.
Ако искаш да се гримираш смени цветовете, защото този грим определено не ти подхожда.
И да, можеш да си оправиш веждите.
В момента не се заяждам, а просто си изразявам мнението.
Щом си пуснала снимки и искаш мнения е редно да ги уважиш, без значение негативни ли са.![]()