Първоначално написано от gersinkaa
1,63![]()
искам 1,70
![]()
~недей мила, не се хаби там където ти го целуваш е хапан от мен преди ;]] ;рр
Прави гад, за да не те е яд ;]] Прави мръсно, докато не е късно![]()
1,67/8![]()
Аз съм 174-5, но се притеснявам да сложа обувки с ток, защото ставам с 10-12 см отгоре.
Имам тяло на модел... в мазето си...
1,76 искам още малко![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Аз пък съм точно 174,5 и изобщо не се притеснявам да обувам ток! В комбинация с къси панталонки с висока талия краката ми изглеждат сууууупер дълги и мисля, че и на другите се харесва, защото получавам доста комплименти, въпреки че стърча над приятелките си.Първоначално написано от ver4eto007
![]()
Няма защо да се притесняваш, всички модели и манекенки, които виждаме по подиумите са със същата височина, че даже и по-високи, пък не съм чула някоя да се е оплакала от ръста сиРадвай се, че си толкова висока!
1,73![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
аз съм 177 искам да съм поне 185 ама се пък съм още на 14 дали ще порасна още 7 санта![]()
Спокойно, 9-10-11 клас ще се промениш супер много и ще пораснеш. Ти и сега не си нисък, но ще станеш по-висок![]()
Същия проблем като мояПървоначално написано от ver4eto007
и все пак за официален повод е по-добер с висок ток
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Да, определено за официален повод е по-добре с висок ток, но в ежедневието предпочитам с ниски обувкиПървоначално написано от slun4o2
Пък и са доста по-удобни.
![]()
Имам тяло на модел... в мазето си...
166-168 нейде, не знам точно, не съм се мерила скоро
Като ви гледам коментарите обаче разбирам защо се чувствам ниска![]()
We're all insane
Първоначално написано от divacheee
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
1.57/8и не искам да ставам по-висока
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
1.70
Humans need fantasy to be human.
Леле комплексирах се .. аз съм тапа163-4 .. пък съм 9ти клас, искам още
![]()
^ Ти пък добре си си. Имаш шанс да пораснеш - аз като съм на 20год. и съм 1.59/1.60Ама си се харесвам на тая височина,де - има си предимства. xD
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Хора не знам,но за мен нормална височина е от 155-160 до 170-175.Аз съм 176-7 и се чувствам леко неудобно на токчета,макар и да ми стоят добре...пък и хората от моето обкръжение са по-нисички![]()
160-161![]()
1.73-1.74![]()
Изпратете SMS с текст
MAD115M133629
на кратък номер
1972
(GLOBUL, MTEL, VIVATEL)
* с включен ДДС във всички пакети.
Споко ще пораснеш още, според мен ще стигнеш 185. 177 за 14-годишен си е доста добре, а в 8, 9 и 10 клас също ще дърпаш. Един мой фр в 11ти клас (дори края на 11ти клас) дръпна с 3-4 санта, така че има надежда и то голямаПървоначално написано от lion69
![]()
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
1.64
Ако искаш да си щастлив - бъди.