1.60 , а съм на 18 :P
Първоначално написано от HexGirl
1.75 ^.^ - 16 почти
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
1.74
175 на 15 години.
169 ...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
156
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
190см - 18 годишен![]()
Първоначално написано от ScarletBite
как може да искате да сте високи? Не е хубаво.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Защо?Първоначално написано от scarlett8
А иначе мисля, че бях писала по-рано в темата, но явно съм допуснала грешка с меренето. Висока съм 1.68 см и съм на 13.
що, ти колко си- 145- сигурно е по- яко-даПървоначално написано от scarlett8
![]()
Хайдее престанете най- сетне с тоя тип спорове, на едни им харесват високи, на други ниски, НЕ можеш да правиш такива генерални изказвания "не е хубаво еди кво си"това, че според теб нещо не е хубаво, не означава, че трябва да важи за всички други хора..
Първоначално написано от marin4itu
и аз така и си ми е много добре на тая височина нито прекалено ниско нито прекалено високо
![]()
160
Първоначално написано от marin4itu
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Първоначално написано от therichbitch
Сега,фактът,че не можеш да направиш елементарния извод,че щом съм цитирала мнението значи и аз съм толкова, е едно на ръка.Аз от личен опит казвам,че не е хубаво да си висок,за да не се депресират ниските момичета - О,аз съм ниска.По-добре ниска. Ай със здраве и другия път помисли малко,не боли.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
този извод въобще не следва от мнението тиПървоначално написано от scarlett8
не знам защо реши, че е толкова очеваден...а това за депресията на околните пък направо ми е непонятно, но пък щом си решила да си алтруистична и да не нараняваш егото на останалите с ръста си (което е смешно)- ок