1.75
1.70
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Първоначално написано от SexyBitch
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
1.75
и аз така около 1,50Първоначално написано от dob4y
1.62
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
159-160,супер ми е така.
Everything changes, but beauty remains ...
ама искам да стана поне и 157/158Първоначално написано от karamel44e
![]()
1,72![]()
1,68![]()
Мислих си, че съм 1.75 и сега като се премерих- 1.81... бях шокирана, но какво пък и така съм си готина
![]()
![]()
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P
1,62
Life isn't about waiting for the storm to pass...
It's about learning to dance in the rain ^^
1.54 - 1.55 , за съжаление нямам перспектива за онези 2-3см нагоре, които толкова искам да имам![]()
162 ... но ми се иска да стана поне 165 -168... ама за мен вече е късно майна 18 съм
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
162 ... но ми се иска да стана поне 165 -168... ама за мен вече е късно майна 18 съм
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал: