- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вълчи глад.
Откакто спрях цигарите/ 2 месеца/ изпитвам постоянен глад, който не спира дори след поглъщане на огромно количество храна.
Не изпитвам физическо насищане.
Някой друг има ли този проблем и как да се справя?
Всичко е в главата ти. Не е толкова глада, колкото навика да имаш нещо в устата. Докато не отшуми единственото, което можеш да направиш е да избягваш вредни храни и да спортуваш. Така хем няма да качиш килограми, хем ще имаш здравословно занимание, с което да отвличаш вниманието си от храната.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дъвчи дъкка, гризи сламка, клечка за зъби.. аз така се оправях като не пуших по едно време..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами никотина наистина те кара да губиш апетит, но може и да е на психическа основа, особено ако преди да спреш цигарите си чувала, че като спреш да пушиш, ще имаш по голям апетит. Опитай да се настроиш, че тва не е истина някак си. Не знам :/
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз мисля, че всичко се дължи на психическа основа. Някак си трябва сам да си втълпиш, че не си гладен след като си се нахранил. В момента според мен изпитваш глад, защото в устата ти е празно, тоест не пушиш. Можеш да дъвчиш дъвки, да смучиш близалки или да ядеш семки, гризинки...Така би трябвало да се оправиш.
Както казаха свикнала си да имам нещо в устата вземи дъвки или сламка може да идеш в аптеката и да ти препоръчат нещо.![]()