.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Град
    Earth...
    Познавам хора с: 6 месечни, 1 годишна и 5 годишни...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    От кога са им?

Аз познавам един с 1-годишна и 3-ма с 10-годишни. А на тия с 10-годишната дори им е за първи път. Туристическите вече се дават значително по-лесно.

А с туристическа виза може ли да се работи легално или трябва работна виза?

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от goshka
    А с туристическа виза може ли да се работи легално или трябва работна виза?
    Не може. Трябва работна виза.

Амк аз не го знам Трифонов с каква виза е, но съм сигурна, че си има пред простосмъртните като нас както и много други чуждестранни акт?ори...Плюс това съм минавала пред топзи път и знам какви основни документи ти изискват при закупуване на къща и какви документи ти дават на туристическа виза.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    От кога са им?

Аз познавам един с 1-годишна и 3-ма с 10-годишни. А на тия с 10-годишната дори им е за първи път. Туристическите вече се дават значително по-лесно.
    1-ния с 6 месечна ми е от класа и я взе на скоро...

И в Канада(Южно Онтарио) се дава турсическа виза сравнително лесно, да! Но, в България не е толкова лесно... Познавам 4-ма за последните 3 месеца на който им е било отказана виза.

И точно това аз казвам, че на тея от тая част на Онтарио искат да им дадът виза защото ходят да си оставят парите в Америка...

goshka,

Работна виза ти трябва.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]до колкото ми е известно имаш и нужда от виза.... която BTW ще ти струва около 150$ ....

гледах за цени на билети но не намерих нищо... но не мисля че ще е по малко от 1200$ ... (поне... и ако си късметлияя да го намериш толкова ефтин този билет.. ) все пак Хавай си е на майната си .. ;D
    Визата трябва да е емигрантска, т.е. зелена карта, която не се взима за $150. Билетите ги гледах еднопосочен започва от $1700, но това наистина е най-малкия проблем.
    нем не трябва ! майка си извади.. плати 150$ и важи за 10 години ...
    И това е туристическата виза която ти позволява да влизаш и излизаш много кратно.. Защо ли са ви дали такава? Живеете в Торонто, което е на 150 км от Niagara Falls което е границата с америка и там са моловете? Може би защото Канадците от този район ходят всяка седмица да пазаруват в Америка което да си оставяш парите там...

Такава виза няма да дадът на Българин живеещ в България. И Визата може да е и 6 месеца, не е задължително да е 10 год. Те преценяват.. Ма това с картончетата на 6 месеца не е ли ебано?
    канадците ходят защото имат канадски паспорти... с българския ми паспорт мен не биха ме пуснали в щатите ... ;D

Мега фен
    Град
    Earth...
    Точно, дават ти визата за да влезнеш в Америка и да си оставиш парите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си