- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Билет и Къща в Хавай ?
Можете ли да ми кажете колко струва билет от БГ до Хавай за Малолетни и Пълнолетни , ако може и колко струва долу горе една прилежна къщичка там=-]
не , просто ми е интересно защото е хубаво място като изкл. цунамитата вулканите и прочие![]()
Младеж не бъркай туризма с емиграцията. Ти бил ли си там, че знаеш какво е? Аз не съм, но и аз съм чувала че е много хубаво за ПОЧИВКА. Иначе на въпроса ти е скъпо. И ако следва въпрос "Е добре де3 колко??" мога да ти кажа, че ще ти отнеме точно 5 минути да разбереш благодарение на google![]()
Не знам защо,но темата ти някак си не ми се вижда кой знае колко сериозна..купуваш си билетче за Хаваите,от раз си купуваш и къщичка (ПО ВЪЗМОЖНОСТ НА ПЛАЖА) нещо... мн детско ми изглежда.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от xSANYAx
Кое ти се струва детското ? ако има пари неможели да замине и да си купи къща ?
Първоначално написано от areaa51
Трябват и пари,но в случая и други неща.
В случея пича пита колко струва билет и къща на Хаваите ... ти му казваш детско било ако има пари що па да не си купи къща там много си интереснаПървоначално написано от xSANYAx
![]()
Детско е щото не можеш да идеш ей така там и да си купиш къща.
Първоначално написано от windowlicker
Ако оставим клишетата настрана ''неможе просто ей така да отидеш и да си купиш къща'' .. аз не знам ако има пари кое му пречи да си купи къща там ?
ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯШ НА ДАДЕНИ УСЛОВИЯ,ПРЕЦЕНЯВАТ ТЕ ДАЛИ СИ ПОДХОДЯЩ ЗА САЩ,ТРЯБВА ТИ ВИЗА! Ако искаш с пари,иди някъде в Европа,там само тва ще ти е нужно!Първоначално написано от areaa51
![]()
Да наистина си права тези шибани визи ...![]()
Всъщност визите в случая ще са ти най-малкия проблем. Все пак реших да си направя труда и да видя горе долу колко струват къщите там и средната цена на Хонолулу е 500 000 долара...Първоначално написано от areaa51
![]()
Хехех,е,ще ги събере-колко му е..Първоначално написано от windowlicker
![]()
![]()
Викаш лесна работа![]()
Колкото и красиво толкова и нестандартно място за живот...![]()
до колкото ми е известно имаш и нужда от виза.... която BTW ще ти струва около 150$ ....
гледах за цени на билети но не намерих нищо... но не мисля че ще е по малко от 1200$ ... (поне... и ако си късметлияя да го намериш толкова ефтин този билет.. ) все пак Хавай си е на майната си .. ;D
Визата трябва да е емигрантска, т.е. зелена карта, която не се взима за $150. Билетите ги гледах еднопосочен започва от $1700, но това наистина е най-малкия проблем.Първоначално написано от [B
И какво ще работи 1 човек без каквото и да е образование на Хавай? Да чисти кенефите? Има достатъчно мераклии за тази работа...
Филмите, филмитееее.......
нем не трябва !Първоначално написано от windowlicker
майка си извади.. плати 150$ и важи за 10 години ...
И това е туристическата виза която ти позволява да влизаш и излизаш много кратно.. Защо ли са ви дали такава? Живеете в Торонто, което е на 150 км от Niagara Falls което е границата с америка и там са моловете? Може би защото Канадците от този район ходят всяка седмица да пазаруват в Америка което да си оставяш парите там...Първоначално написано от [B
Такава виза няма да дадът на Българин живеещ в България. И Визата може да е и 6 месеца, не е задължително да е 10 год. Те преценяват.. Ма това с картончетата на 6 месеца не е ли ебано?![]()
Симпатяги. Туристическа виза и Зелена карта са доста различни неща
А до хаваите един билет далеч не е 1600$.
По толкова бях гледал едноседмични почивки там.
Да не говорим ,че Сейшелите са най-скъпото и красиво място ,а Хавай остана кенеф за Америка
Както и да е. Темата кърти мивки![]()
На мен идеята ми беше, че с туристическа виза НЕ можеш да си купиш къща...
Не е вярно това. Сигурно едно 70-80% от визите в последната година, които издават тук са 10-годишни.Първоначално написано от Nakadah
Аз поне НЕ понзвам някой пътувал в последната година, който да не е с 10-годишна...
С туристическа виза можеш да си купиш къща...поне не ми е известно Славчо ти Трифанов да има зелена карта или гражданство, а има къща.
ПС: Аурис, това за Сейшелите и Хаваите е пълна глупост, но айде да не коментирам, че ще кажеш, че е аргумент ад хоминем.![]()