.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Рибено масло и растеж

Значи един роднина казва че като малък са му давали рибено масло, защото бил много дребен и така пораснал... кат се има напредвид че ся е приблизително 1.90... Та възможно ли е това? Защото и аз за възрастта си съм доста нисък

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не вярвам да е от това
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
    fake and g*y ..
    шльоко...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    с ядене се расте настрани, но нагоре-трудо
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Всъщност може да има ИНДИРЕКТНО влияние това масло!
    Все пак мазнините са много важни са образуването и регулацията на хормони!Например - наситените мазнини и холестерола са нужни за синтеза на тестостерон! Растежния хормон пък отговаря за топене на мазнини,УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВИСОЧИНАТА,здравина на кости и т.н.Незнам обаче дали от това масло може да се синтезира тоз хормон..
    Путките да мрът

то си е до ген !!
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Цитирай Първоначално написано от Rhoads
    Всъщност може да има ИНДИРЕКТНО влияние това масло!
    Все пак мазнините са много важни са образуването и регулацията на хормони!Например - наситените мазнини и холестерола са нужни за синтеза на тестостерон! Растежния хормон пък отговаря за топене на мазнини,УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВИСОЧИНАТА,здравина на кости и т.н.Незнам обаче дали от това масло може да се синтезира тоз хормон..
    благодаря за информацията

Цитирай Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
    fake and g*y ..
    само да ме светнеш... как реши, че е fake?!

Фен
    Град
    Дряново
    пълни глупости.....единствения начин да си увеличиш ръста е разтежния хормон. Рибеното масло е просто за подсилване
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Аз съм пил такова като малък, а сестра ми сега не го пие изобщо
    Висок съм 180 75кила, а тя е на 6 и е най-висока в групата си
    По-висок съм с 2-3см от баща ми и майка ми
    Така, че едва ли има значение дали ще пиеш или не за да пораснеш всеки случай ще ти помогне за много други работи ако питаш мен пий го

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз съм пил и като голям Миналата година си бях взел даже да пия, като цяло е добре за имунната система. (не съм забелязал да порастна, а и вече съм на граница на спиране на растеж)
    n00bs

На малките деца се дава рибено масло за подсилване на имунната система.. основно. Не мисля, че помага за по-бързия растеж.

Цитирай Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE Виж мнението
    пълни глупости.....единствения начин да си увеличиш ръста е разтежния хормон. Рибеното масло е просто за подсилване
    Абе и тая е малко трудна.Щото растежния хормон не е един,а и има вероятност да се получат кофти аномалии,също така няма да пораснеш много.Имам приятели(културисти),които го ползват и не растат на височина.
    Ако се назобиш на 16-17год. със сигурност ще дръпнеш на височина,а и костите ще ти станат по-дебели.Все пак не го препоръчвам.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на Rakshy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си