.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Курсове по ноктопластика

Здравейте решила съм да изкарам някакъв курс по маникюр и ноктопластика , майка ми също е съгласна , но немога да реша къде. Чувала съм, че е важно да бъде в учебен център и дипломите да важат навсякаде. Бихте ли ми дали съвет ? Някой чувал ли е за такова място?

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    От кой град? За Варна мога да ти препоръчам да отидеш в студиото при Нина Вълева , работи с най - добрите материали на Abalico и CND. Тя лично провежда курсовете.Маникюр , педикюр и ноктопластика с гел е 650 лева общо . След провеждането на курса (който е около 3 месеца общо) има изпити , при успешното им вземане ти дават сертификати с които веднага можеш да започнеш работа където пожелаеш. Можеш да закупиш материали от нея на тези марки и то на много хубави цени, защото те пристигат от Америка.Също така ако желаеш можеш да изкараш и ноктопластика с акрил, а може да изкараш курс и само за едно от нещата .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

anonymous708973
    Guest
    Общо взето, във всеки салон в България се предлага това, но не знам дали важи за чужбина. Моята козметичко-маникюристка () обучаваше едно момиче. 250 лв за 1 месец - ноктопластика.

Аз съм от Пловдив и ако има някой във форума също от Пловдив, който е карал курсовете нека да пише къде и дали е доволен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си