Аз съм девствена и много ме е страх много ли боли и има ли значение дали момчето го е правило или не? По добре ли е да се отворя сама с пръсти или при полов акт защото ми се струва много гадно и срамно да си с момче и да почне да ти тече кръв смисъл гадно е . Искам да попитам и дали ако се отворя сама има риск да си повредя нещо?
1. Няма да умреш, бъди спокойна! Няма да се наложи да викаш Бърза Помощ!
2. Значи сексът за теб е част от ненормалния живот.![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
имам предвид сравнение с нещо простоПървоначално написано от AniBG
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Как се губи девственост с дясна ръка само не ми е много ясно... Девственост се губи, когато жена/мъж прави секс (нищо, че мъжете нвмсъ "девствена ципа"). Ако хименът се скъса по време на шпагат, тогава какво казваме? Тя загуби девствността си от Спорта...Първоначално написано от miminko
И все пак към авторката - личният ми опит ми показва, че не толкова самото разкъсване не химена боли, колкото за първи път значителното разтваряне на вагината. Химена може и да го скъсаш с пръст, но с пръст да се разтвориш истински.. трябва доста да поръчкашТака че не се притеснявай много, когато е с много внимание и любов, с точния човек и в точния момент (не на крак във входа на блока) всичко ще е наред
Айде със здраве!
мен не ме болеше... ама нея я болеше сравнително
Пф луда работа е най добре не се занимавай...скъсай с тоя и не се занимавай...нямаш представа какво е...горе долу е като да ти забият нож в корема боли пари щипе...луда работа пък за кръвта...най добре си подгответе парцали да попивате че ще пръска яко :X
Сериозно (ако човек може да е сериозен в такива теми): всички минават по тоя път и никоя не е умряла...боли боли колко да боли ако твоя човек знае какво прави няма да изпукаш ако ли не 20 минути дискомфорт все ще изтраеш тъй че стискай зъбки и заминавай да вършиш работата![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Абе вие тука сте луди бе!
Какво толкова се впрягате за тоя първи път?Вярно е,че е желателно да го направиш с човек,когото обичаш и който те цени наистина,но какво толкова се шашкате от болката?
Аз лично нищо не усетих.Имаше леко парене,но пък в никакъв случай не мога да го сравня с рязане с нож или коленеНе при всички е така,но изобщо не мога да го нарека болка.
И кръв нямах.Вие се филмирате,все едно това е най-голямата болка на света.Еми ако момчето е внимателно няма да мислите за болката,а за това че сте с него,че изпитвате нещо различно и истинско.Какви филми сте гледали?Какво?Глупости.Ако си толкова притеснена,явно не си готова още за тази стъпка.То от самосебе си си става,когато моментът настъпи.Просто до толкова си опознал човека до себе си,че наистина искаш да си в ръцете му,да му отдадеш всичко свое.
Колкото до това да се отвориш сама- НЕДЕЙ!
Нека първия път да е наистина специален за теб.Ако се страхуваш,че ще има кръв ,няма смисъл,нормално е.А и ако момчето наистина те обича,за него изобщо няма да е проблем.
Съвет:
Не бързай със секса!
Леле мале, кога те рязаха с нож или те клаха, че да сравняваш така?Първоначално написано от simona1angelova
Ами чела съм из форума доста такива банални сравнения от сорта,така че спокойно мога да направя съпоставка.Първоначално написано от Carlos
Това,че съм нова тук,не ти дава правото да ми държиш сметка.![]()
Болеше ме, ама не адски много ;д средна работа и нямаше кръв при мен.
Чувала съм, че колкото по-слабо е момичето, повече я боли... ама не знам колко е вярно ..
и мен ме болеше много..но много зависи и от мъжът с който го правиш трябва мн леко и внимателно да е...и мога да кажа че първите 4-5 пъти от когато започнах да правя секс изопщо не се брояха и не ги считах за кой знае какъв секс,защото болката си я има и не е вообще приятно,чувсва се неразположение,пък и отдолу докато ти свикне и да се отпусне влагалището и да влиза по лесно трябва доста пъти да правиш...поне при мен беше така.
Споко мацка, ще издържиш, не е болка за умиране.
Welcome to the Jungle...
Въобще не съм гледал колко си нова или стара. И аз съм видял много мнения и теми, че от мастурбиране се ослепява или че от анален секс се забременява ама не го дрънкам наляво и надясно. Мисълта ми е, че такива сравнения са доста глуповати и независимо, че си ги срещала, при висока сексуална култура никога не би ги използвалаПървоначално написано от simona1angelova
![]()
Колко теми има за първия път, че и още биват пускани.
Нормално е женските да са адски наплашени,
защото се връзват на вече отворените,
които се филмират и дрънкат наляво-надясно
ООООООО КОЛКО МЕ БОЛЕШЕЕЕ
УМРЯХ ОТ БОЛКАААА
Така е, някои ги боли повече точно по тази прична.
Чули са, че мооого боли и се стягат, спичат и мислят
само за болката.
Ако питаш, значи не си готова.
За да си готова трябва да не се притесняваш
и да си достатъчно израстнала физически и
психически, че да си подготвена за това,
което ще ти се случи.![]()
Аз усетих болка, която по - скоро беше
приятна, защото го направи любимият ми човек
и за мен значеше изключително много.
Кръв имаше много малко, една ивица горе - долу.
И май като гледам съм жива все още![]()
![]()
![]()
Трябва да си отпусната и да не мислиш за нищо, а също така да обичаш човека с когото ти е за първи път и да те възбужда. На мен лично не ме болеше толкова и не ми тече кръв, но при всеки е различно. Успех !![]()
JUST DON'T GIVE UP !!!