Искам да отида на козметик да ми направи чупка на веждите,но са ми редки.Дали това ще е някакъв проблем и грозно ли ще бъде - редки вежди с чупка ;x
Сподер мен, питай козметичката, тя разбира много повече. Тя ще ти каже, дали ще е добре или не и дали ще ти отива на лицето. Пък тук без снимка съвсем не може да се каже, абе най-добре при някой, който си разбира от работата.
Бях нещастен, защото нямах обувки, докато не видях човек без крака.
Няма да е грозно,само ако не са тънки много.
Зависи от веждите, формата на лицето, разположението на очите и т.н. Дано да случиш на козметичка. Има някои толкова некадърни![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Една приятлка ходи на козметичка и е доволна от нея и аз също ще отида там и като отида ще я питам .. Благодаря все пак :}
Зависи от това как изглеждаш, форма на лицето и т.н. според мен питай козметичката![]()
^аллл......някои козметички за толкова заблудени в работата си, че да те е страх да не те окепази ;/
а всъщност защо я искаш "тази чупка" ?
Първоначално написано от TheBeliever
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
няма да е грозно, защото дори да са ти редки, пак можеш да си купиш молив за вежди (малко по-светъл от косата ти, ако си тъмнокоса и по-тъмен ако си русокоса) за да не изглеждат редки, ако това те притеснявавнимавай при каква козметичка отиваш
Не мисля, че ще изглежда грозно. За всеки случей се консултирай с някоя козметичка.
просто си купи един молив и ги рисувай с чупка без чупкаа... както искаш
? как ще си променя вида на веждите само с молив? ще изглежда смешно, нали все пак те си имат някаква форма, все едно отгоре да им дорисува чупкаПървоначално написано от rakiQ
или направо да ги изскубе всички и всеки ден да си ходи с различни вежди
![]()
[quote="Kallyn4eto"]? как ще си променя вида на веждите само с молив? ще изглежда смешно, нали все пак те си имат някаква форма, все едно отгоре да им дорисува чупкаПървоначално написано от rakiQ
или направо да ги изскубе всички и всеки ден да си ходи с различни вежди
[/quotе]
В гимназията имах съученичка, която процедираше по този начин. Грозна картинка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
зависи от човека... са аз си владея рисуването с молив и нямам никакъв проблем.
въпроса е да не е много и да не станеш като клоун ! и да не са дебели,че иначе ужас...
то се свиква от 4 години ходя само с рисувани вежди и вече така си свикнах,че и със затворени очи мога да ги нарисувамПървоначално написано от Kallyn4eto
пък и не е задължително да ги скъбе всички вежди за да ги рисува...
тоя молив като се намокри не се ли разтича или е нещо специално?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
зависи ако ти е мн мазна кожата.... и ако се намокриш и го разтъркаш ,да.. но иначе не .. пък и то се свиква ,да не го търкаш да не се мажеш ..
като цяло веждите подчертават лицето и ако една жена е с някви ураснали гнусни веждиии ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама смисъл като вали дъжд не се разтича нали??
иначе кво правиш любов моя![]()
не много ясно ..то трябва да го търкаш с някакво почистващо нещо за грим..гел ,мляко и тн..Първоначално написано от tuzaro
амии нищо мисля да си лягам,защото съм мн изморена...ти как си![]()
аз съм добре по цял ден си мисля за тебе![]()
да ме сануваш тая вечер майна![]()
и аз не спирам да си мисля за теб. Задължително , и ти мен!!!![]()
аз тебе и гола даже![]()
Една от моя клас прави точно така .. един ден е с чупка на следващия не .. първо с черен молив след това с кафяв .. всеки ден различно ..Първоначално написано от Kallyn4eto
![]()
Иначе по темата няма да е смешно,но и кажи да не ти ги прави много тънки защото ще седи ужасно.
Не искам да ги рисувам с молив,защото първо не ми харесваи второ съм толкова саката,че ще стане адски грозно
Ще и кажа да не ми ги прави тънки,а само чупка,но може и да помоля някоя приятелка хем да не рискувам.А ако си взема бадемово масло и си ги мажа поне 1 месец и не ги скубя да ги оставя дали ще има някакъв ефект,а това бадемово масло исках да си го взема и за миглите понеже са ми много къси
![]()