- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- ;( Нежеланата ;(
И да-чела съм поезии.Да не мислите,че чета някакви барбешки книжки,а?Попринцип чета книги на ужасите и доста поетични книги.Каквото казахте за стихотворението ми-не ми пука просто.Който го харесва-радвам се,който не-не ми пука,а и няма за какво,нали?Аз живея с израза "не ми пука" и "не ме ебе".Може да съм гадна,мога да бъда такава каквато си искам,радвам се,че го забелязахте.![]()
Но не си мислете,че сега си вземам някаква поука от това,което изпонадраскахте(което не съм чела.)
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Твой избор.
Твоя загуба.
![]()
Именно-мой е.А това най-обичам да повтарям.Моя загуба-моя е.Ще си я оставя при другите загуби,на топло в чувала.
Плюс това,не си ти човекът,който ще ми казва какво губя и какво не-нищо не губя АЗ.Защото аз си знам най-добре.
Когато си разменим душите-тогава се рови из моите загуби и победи.![]()
Става ми забавно...![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
А и ето ви един коментар от който вие трябва да вземете полза. :P Ще порастна,ще порастна,но не е ясно дали ще се променя,нали?Първоначално написано от StreetWitch
Няма да си взимам нито полза (?!), нито поука.
Този коментар ти харесва, защото в него те хвалят, а когато получаваш критика, видяхме как реагираш. Всеки може да пише, но не всеки може да прави изкуство. Вярно- може да чувстваш това, което си написала, може да си го харесваш, някой друг също може да го почувства и хареса, но това не означава, че си написала нещо велико...
Всъщност все едно, пиши си, колкото ти душа иска, споделяй си, но престани да се сърдиш, задето не са харесали "творбите" ти.![]()
PS. Ще пораснеш и ще се промениш, спокойно![]()
Както искате.
Твоя загубка.![]()
Казах ти-търпя критики,но вие не преляхте чашата,а я счупихте-кво очаквахте?Да ви викам браво ли.Ееее,мацки,само дето няма да стане.![]()
И не се сърдя.Защо приемате критиката ми към самите вас като сърдене?Аз не се сърдя за глупости.
И както казах-не си ти момичето,което ще ми казва каква ще стана,защото не си мен,нито ме познаваш.
Разбира се, че ти пука. Личи си по това как пишеш. И как така не си ни чела постовете, а ни отговаряш на написаното? В критиката няма такова нещо като "преувеличавате" или "чашата преля".
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има,има.Казах ви-не ми пука.Какво да ми пука за някакви непознати в нета?Може да съм се ядосала-ДА,но това не значи,че ми пука.![]()
И има-преувеличаване.То си личи от написаното от вас,че ми се зъбите без причина,но...хабите напразно енергията си.
Явно чалгата все по-силно влияе на новите поколения...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мила ми GirlYyYXD, направих си труда да изчета всеки един твой пост, всяко твое изречение публикувано в тази тема. Единствено ми направи впечетление що за селянка си. Едва ли ще си направиш труда да прочетеш този пост, тъй като "не ти пука", "не те ***", но нека другите го видят. Ставаш смешна с всяко следващо твое мнение. Няма да си направя труда дори да удебеля шрифта, тъй като не си заслужава. Тръгнала си да критикуваш моята поезия, добре, нямам нищо против, ще се възползвам от критиката ти! Но защо ти не направиш същото, когато другите те критикуват?! Защо ставаш все по-нахална и арогантна ?!
И моля ти се- научи се да пишеш. В 5 клас не ви ли учат на Български език? Или просто ти не искаш да учиш, защото както каза LadyDi
"Явно чалгата все по-силно влияе на новите поколения".
JustaLittleKid - Сигурна съм,че не я критикувате,подтикнати от злоба,но начина на изразяване на тази критика е леко "злобна" (не точно злобна,но не мога да открия правилната дума)..
- Нека тя си си псува и да се "сърди" за това,че стихотворението й не е харесвано..
И не,не сравнявам вашите постове с нейните - в нейните преобладават псувните (като си мисли,че така ще ви накара да спрете),а вашите са доста "възпитани"/"културни" (ако мога така да се изразя)..
GirlYyYXD - Всеки си има мнение и ти трябва да се съобразяваш с нея..Щом те критикуват - следващия път се замисли къде е грешката и направи така,че да не стане отново така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хора,за стотен път ви казвам-няма да се възползвам от критиката ви и точка.Понеже просто няма смисъл.Според мене стихотворението ми си е много хубаво,според вас като не е така-задръжте комента за себе си.
Сорри,че псувам така,но без псуване(дори и да стана за смях) не мога.![]()
Първоначално написано от burpp
Къде виждаш грешки бе?И да-учат ни,но на никой не му пука.Може да съм в най-слабият клас,но аз поне съм една от силните ученици.А сега ми кажи-къде виждаш грешки?
В самото ти изречение, което написа преди мен има грешка !
Първоначално написано от GirlYyYXD
1 грешка,която може и да не се учи в 5 клас,това хрумна ли ти?Говоря ти за запетайки,грамотно писане и други.Първоначално написано от burpp
Тази грешка не се допуска в 5 клас. Хлапетата от първи клас не допускат такива грешки. Научи се да пишеш подобаващо и тогава се запътвай към запетайки и граматика. Това, че слагаш многоточие единствено показва колко ти е интелектуалното ниво. Сега моля ти се спри да пишеш, не си интересна!
Както щрудел казва, а ти пишеш "Мир и любоффффффф"
Миличка, спри да се излагаш.![]()
Мир и любофффф си го пиша нарочно.![]()
А ти burpp,просто си смешна.Допускам грешки,да да.Просто дрънкаш празни приказки,за да ме дразниш.Но не го постигаш.
Дечко мега зле си. О.о (hug)
Това не е признак, че си умна нали се сещаш? Сама си се затапваш. Много грозно и жалко за теб тогава, че това е единствения начин да се защитиш.Сорри,че псувам така,но без псуване(дори и да стана за смях) не мога.
4XCOKИ
1- Колкото и кифленско-иронистично искаш да прозвучи с това "любофф", не ти се получава. Ставаш все по смешна и по-смешна!Първоначално написано от GirlYyYXD
2- Не "дрънкам празни приказки, за да те дразня", а за да си вземеш критика от тях и да се поучиш!
3- Не съм "смешна", а "смешен".
4- Спирам да пиша, защото просто нямам желание да споря с хора, който не знаят каква позиция защитават.
Спирам аз!
![]()
Лелейй,защо се предаваш?![]()
Защото не е с твоя акъл може би>? Ужасно е да казваш на някой колко е тъп и той да не го разбира...може би това е причината да се "предаде".
Боже, реагираш типично по детски. т.е...за 11 годишно недорасло. Душичка.
4XCOKИ
Ха-ха,разсмя ме.![]()
Именно-не е с моя акъл,защото моят акъл си е мой и на никого не си го давам!Хора,как ме забавлявате сега....
Ти също ни забавляваш.
Много.
Повярвай ми.
Радвам се,че се разбираме.![]()