.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Обичам я!!!

Обичам я!!!

Наистина много харесвам едно момиче, но не мога да събера смелост да и кажа. Макар, че смятам, че и тя ме харесва. Просто не знам как,за какво и къде да я заговоря. И не, моля не пускайте коментари от сорта на "кво толкова трудно има, бе"
    Не ме е страх да умра, просто не искам да съм там когато се случи!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е ние ли да знаем за какво да я заговориш? Всичко зависи от това познавате ли се, контактувате ли, имате ли общи интереси. Примерни сценарии много, но като не си изяснил ситуацията как да ти дадем съвети?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на notlike
    Пич, един съвет - ако познаваш някоя добра приятелка на това момиче и й имаш доверие, може да я накараш да подпита така лекичко. Но не гарантирам успех, може да стане и гаф, но все пак е алтернатива, ако не искаш да опиташ. А и още един съвет - ако ще й предлагаш, най-добре излезте двамата някъде, не го правете никъде сред други хора, камо ли в някой чат И като за финал - не е задължително да я питаш дали искаш да ходите или не, понякога по реакциите се познава
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Болеста на 21ви век ще се нарича - Срам.

Супер фен Аватара на djipsito
    Защо така се панирате ? И защо винаги в тия неща трябва да намесвате думите..Не е нужно да й обесняваш колко я харесваш и т.н. Покажи й го. Покани я на разходка, направи 1 2 комплимента, накрая я изпрати до тях. После някой друг път пак ще излезете... така ще разбереш дали те харесва.

Само не бързай с целувките, в смисъл първите срещи може само по бузата. Вече по устните по-нататък ако ти се получи филма.
    Казвам го като момиче, тва по би ме привлякло от някой който ми се обеснява колко мн ме харесва и още на първа среща тръгне да ми налита да ме целува...

Град
    Пловдuв
    И как разбра, че я обичаш след като даже не си говорил с нея ?

Я по смело бе ! Отиди кажи и как си днеска времето е много хубаво кво праиш как са гаджетата айде на среща оо аз много те харесвам :P
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Супер фен Аватара на JDeel
    Ей, аз съм на 28... и половина, и още са ми трудни тези неща Така че дайте да не говорим за срам и панировка, всичко си е в реда на нормалното.

Ако все пак решиш да й говориш, можеш да й задаваш леки въпроси. Няма никаква причина да й говориш за себе си и да се чудиш как да се изкараш готин. Ако тя се интересува от нещо за теб - ще попита. Но сега интересуващият се си ти, така че насочи вниманието си към нея и далеч от теб.
    Ние хората сме егоцентрични по природа и се интересуваме от собствените си чувства изключително много. Това, че не можем да усещаме чувствата у другите хора най-често обърква отношенията ни с тях. Нашите химикали са в нас, а техните - в тях. Всеки е една независима природа. Но всеки обича да се интересуват от него, да му обръщат специално внимание когато има нужда, да знае че на някой му пука. И странно или не, момичетата са особено уязвими на това място. Защото в техните представи мъжете са тези, които са безчувствени кретени и искат само секс, което не е далеч от истината. Но ако има някой, който показва загриженост, разбиране, заинтересованост - приятелска И сексуална... ей, тогава става опасно за теб, защото няма да можеш да се отървеш от това момиче

Според мен без да събереш смелост да й признаеш чувствата си няма да се получи .А щом мислиш че и тя те харесва , какво забога чакаш ?! Кажи й , дори и да не те харесва , поне няма после да съжаляваш че не си я питал и да се чудиш след време какво ли е изпитвала към теб .Пък и щом наистина си я харесваш , не изпускай възможността . Късмет ти желая от сърце !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IAmJustAKid
    И как разбра, че я обичаш след като даже не си говорил с нея ?
    И на мен тва ми е интересно.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си