.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    някои мивки отдолу имат място където можеш с тиксо да залепиш каквото ти душа иска и никой няма да се сети там да търси.

аз така си криех цигарите като се правих на ребел
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Аз ако ще крия цигари имам идеалното скривалище... Имаме касетки за касетофон, които никой не използва, но и никой не хвърля Като махна касетката и остане само обложката, за да не се вижда е идеалното място за цигари В една кутийка може да се скрият поне 10 цигари, а на дължина си влизат перфектно... Вчера търсих място и се сетих, че на паркета у нас под килима има едно избито парче... Те са едни стари паркети и всяко парче е 5см. на 15см. (нещо такова) И като го махна слагам разни работи вътре... А също гледах в едно предаване следното:
    Взимате някаква плюшена играчка, режете и гърба и слагате цип да може да се откопчава и закопчава... Махате малко пух от плюшената играчка и слагате един чорап, в който може да съберете разни работи
    Става и в кутии от касетки за видео... Направо без да махаш касетката

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    Цитирай Първоначално написано от assd
    си е да имап хилка кеш, като ти е зле ги преброяваш и ти става готино, тва на сметка не е яко - не може д аги пипнеш
    10 банктноти по 100 кинта, майна, голямо броене ще бъде!
    за тва двайсетачки, и без тва банкоматите винаги пускат на по 20. никога не ми се е случвало 200 лв примерно да ми ги даде на 4Х50 или 2Х100

Мега фен Аватара на machoka
    ^^
    оня ден ми пусна 400 на по 50, а точно тогава ми трябваха дребни..

Голям фен Аватара на autista88
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    си е да имап хилка кеш, като ти е зле ги преброяваш и ти става готино, тва на сметка не е яко - не може д аги пипнеш
    10 банктноти по 100 кинта, майна, голямо броене ще бъде!
    за тва двайсетачки, и без тва банкоматите винаги пускат на по 20. никога не ми се е случвало 200 лв примерно да ми ги даде на 4Х50 или 2Х100
    И к`во като ми даде 20х50 ще се почуства по-богат ли ?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

зарови един буркан в на майка ти цветето
    в обувки които не обуваш често
    nice,a?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си