- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Secret Compartment/Тайно помещение
някои мивки отдолу имат място където можеш с тиксо да залепиш каквото ти душа иска и никой няма да се сети там да търси.
аз така си криех цигарите като се правих на ребел![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Аз ако ще крия цигари имам идеалното скривалище... Имаме касетки за касетофон, които никой не използва, но и никой не хвърляКато махна касетката и остане само обложката, за да не се вижда е идеалното място за цигари
В една кутийка може да се скрият поне 10 цигари, а на дължина си влизат перфектно...
Вчера търсих място и се сетих, че на паркета у нас под килима има едно избито парче... Те са едни стари паркети и всяко парче е 5см. на 15см. (нещо такова) И като го махна слагам разни работи вътре... А също гледах в едно предаване следното:
Взимате някаква плюшена играчка, режете и гърба и слагате цип да може да се откопчава и закопчава... Махате малко пух от плюшената играчка и слагате един чорап, в който може да съберете разни работи
Става и в кутии от касетки за видео... Направо без да махаш касетката![]()
за тва двайсетачки, и без тва банкоматите винаги пускат на по 20. никога не ми се е случвало 200 лв примерно да ми ги даде на 4Х50 или 2Х100Първоначално написано от autista88
^^
оня ден ми пусна 400 на по 50, а точно тогава ми трябваха дребни..
И к`во като ми даде 20х50 ще се почуства по-богат ли ?Първоначално написано от assd
![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
зарови един буркан в на майка ти цветето
в обувки които не обуваш често
![]()
nice,a?