Така...ето я моята история.Ако можете,помагайте!
От 5 години съм влюбена в най-красивото,най-чаровното,най-харизматичното,мило и забавно момче,което някога съм срещала.Аз в същност,бях доста по-малка когато го видях за 1ви път (както се досещате),но въпреки това още тогава бях възхитена от него!
И така обаче никога и не събрах сили да го заговоря (да спомена,че е 5 години по-голям от мен)...Преди няколко седмици си разменихме едно изречение и аз вече бях на 7мото небе от щастие (не мога да ви опиша как ми действа!никой друг не е като него!)И така...намерих го във facebook,разменихме си skype-овете и преди 3 дни си писахме.Разговаряхме за какво ли не!Музика,филми,любoв... Оказа се,че на скоро е приключил сериозна връзка (3 години)...Каза ми още,че ако съм била 2 години по-голяма сигурно е щял да си пада по мен...Въобще,направи ми няколко комплимента,чрез които ми стана ясно,че съм му симпатична...И така вече 3 дни от тогава го търся на скайп,пиша му отвреме на време:"здравей,как си",но нито веднъж не ми отговори...сякаш съм му била интересна само за 1 разговор и после вече нищо...
Моля ви,ако можете,дайте ми съвет как да го накарам да ми обърне отново внимание! По принцип винаги съм му се вузхищавала и много ще се радвам ако ми бъде и просто приятел.