- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не ми обръща внимание
Така...ето я моята история.Ако можете,помагайте!
От 5 години съм влюбена в най-красивото,най-чаровното,най-харизматичното,мило и забавно момче,което някога съм срещала.Аз в същност,бях доста по-малка когато го видях за 1ви път (както се досещате),но въпреки това още тогава бях възхитена от него!
И така обаче никога и не събрах сили да го заговоря (да спомена,че е 5 години по-голям от мен)...Преди няколко седмици си разменихме едно изречение и аз вече бях на 7мото небе от щастие (не мога да ви опиша как ми действа!никой друг не е като него!)И така...намерих го във facebook,разменихме си skype-овете и преди 3 дни си писахме.Разговаряхме за какво ли не!Музика,филми,любoв... Оказа се,че на скоро е приключил сериозна връзка (3 години)...Каза ми още,че ако съм била 2 години по-голяма сигурно е щял да си пада по мен...Въобще,направи ми няколко комплимента,чрез които ми стана ясно,че съм му симпатична...И така вече 3 дни от тогава го търся на скайп,пиша му отвреме на време:"здравей,как си",но нито веднъж не ми отговори...сякаш съм му била интересна само за 1 разговор и после вече нищо...
Моля ви,ако можете,дайте ми съвет как да го накарам да ми обърне отново внимание! По принцип винаги съм му се вузхищавала и много ще се радвам ако ми бъде и просто приятел.![]()
Кое предпочиташ: да те отбягва или да ти завърта главата само и само да прави секс с теб ?
Не вярвам да получиш някви сериозни отношения от него...
В смисъъъл, казал ти го е, че си малка за него явно..защо се буташ, като виждаш, че той те отбягва ?
Ако успееш да поддържаш САМО приятелски отношения с него (без секс) окей.. ама не се бутай между шамарите, защото ще останеш МНОГО разочарована и наранена.
И не го казвам с лоши чувства, напротив.
според мен не ти отговаря за да не ти дава напразни надежди което е по-добрия вариант от този да ти заварти главата да правиите секс и ти да си още по-влюбена от преди
Явно момчето не е от тези които търсят само секс а и ти е казал че си малка,не му пиши ако тои реши ще ти пише но не очакваи нищо повече от едно приятелсво
Благодаря!![]()
Да, на колко си години?
Иначе момчето ти го е казало в прав текст - малка си за него и мисля че трябва да се радваш от факта, че е бил искрен. Вече рядко се срещат такива момчета - повечето не подбират, предпочитат да те минат и после се оправяй сама... Моят съвет е да не му пишеш постоянно - може отвреме-навреме, примерно 1-2 пъти в седмицата и ако видиш, че не ти отговаря не досаждай... Ако постоянно ме се буташ пред очите има вариант тотално да започне да те отбягва
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мисля, че това е достатъчно да разбереш, че не си пада по теб, защото не си 2 години по-малка. И аз бих казала, че ако учителя ми беше 10 години по-млад щях да съм влюбена в него. Но не е толкова млад и аз не съм влюбена в него. [това само теоритично. нямам някой супер як учител.] Наистина кажи на колко сте години, защото 5 години разлика за мен е голяма.Първоначално написано от korpin
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз съм на 15,а той е на 20.Каза,че ако съм била поне на 17 е щял да си пада по мен и при това без въобще да съм го питала.Той отвори темата!
Иначе е голям дечкоМного ми се иска да ми бъде поне приятел
![]()
Бе човекът може да е зает бе.Защо непременно трябва да си вадиш заключение,че те отбягва?Ако очакваш всеки ден да те търси и да ти сваля звезди,няма да стане!Казал ти го е по заобиколен път,че не те харесва в момента.Не си прави грешни изводи!Остави го човека малко!
Оо... 5 години са голяма разлика, при положение, че ти си на 15, а той на 20... тази разлика... за мен не става и за приятелство.. по-добре го остави... той ти го е казал мило, защото може би го е страх да не направи някоя глупост с теб. А пък и защо винаги трябва да ти пише... може да е навън с приятели, може да яде... може да си почива... Като не ти пише.. не значи, че не иска да общува с теб.. Но по-добре не му пиши повече... Както си искаш... Това е мое мнение... Не си търси белята при когото не трябва.. Намери си човек горе долу на твоята възрастУспех..!!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
някои момчета са такива. Понякога просто се опитват да се направят на интересни. А може пък и да е имал някаква работа и да не е имал възможност да ти пише. А коя зодия е ? , ако примерно е близнаци , те са много непостоянни и често си променят настроението , което не е добре , но това не значи да ти преминават какви ли не мисли през главата че си му била интересна само за един разговор или каквото и да е .Изчакай малко и виж дали той ще ти пише , ако го направи явно наистина проявява интерес към теб . Късмет !![]()
Не си създавай излишни илюзии, защото после ще страдаш. Не му пиши известно време и остави нещата на естествения им ход.
Welcome to the Jungle...
И аз това мисля да направя! (:Първоначално написано от DarkTemplar
Не е близнациМисля,че е водолей.Аз съм телец. (не че вярвам на тия неща със зодиите,но все пак
)
Братовчедка ми е на 15 и ходи с 20 годишен.. и си личи разликата по държанието (най-вече нейното), малка е още, филмира се излишно ии лети в облаците.
Иначе моя бивш е на 20 и е пълно лапе, по-зле от 14 годишен...
Занимавай се с някой на 16 17...
Хич не съм съгласна с това. Познавам толкова много близнаци, които лесно не си променят настроението. Та не гледай само товаПървоначално написано от excuseme
korpin, не му досаждай. Пиши му само от време на време, ако видиш, че не отговаря спри да пишеш. Голяма грешка е да се натрапваш така на някого.
Искаш поне да останете приятели, тогава бъдет, контактувайте си, но като приятели. Ако е писано след време може и да излезе нещо.![]()
Благодаря за изчерпателните мнения!Вече осъзнавам много повече неща!
Ще се опитам да стана негов приятел,без да му се натрапвам и кой знае някой ден...![]()