- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален секс
Към момчетата: Правите ли орална на момичета към които нямате чувства ? Или няма значение дали имате чувства/симпатии, правите го винаги, на всяка.. Може ли едно момиче да разбере какъв е интересът ви към нея (само секс или евентуално връзка) по това дали ще я... лижете или не ?
Извинявам се ако има друга такава тема...
аз съм момиче..но по темата мога да кажа какво ми каза моя приятел още като се започнахме и стана въпрос за секс,каза ми че би правил на момиче което не харесва и не е нещо сериозно.
нека си отвори краката, пък да видим дали няма да я лизна![]()
стига да не е някаква кочина между краката що не?
ако мирише на риба с чесън, по-космата е от чубака и изглежда сякаш охлюви са я близали колкото и да я обичам нема да я лижа.
зависи си
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Не бих правил френска на всяка. Определено трябва да имам симпатии, да ме привлича и да съм убеден в личната й хигиена.
Не лижа "за спорта".
Не мисля, че френската е най-точният начин да се разбере какви са намеренията на този, който я практикува. По-скоро зависи от цялостното му поведение.
Welcome to the Jungle...
От 6 години съм с приятелят ми и нямаме нищо против да правим орален секс след като това ни доставя удоволствие .....
Много описателноПървоначално написано от gandalfepi4
![]()
Сори за оффтопика.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нямах в предвид, че само така може да се разбере. Ясно е, че зависи от цялостното ви поведение. Просто се чудех дали и тва е някъв фактор. И то според вас.
Аз ако съдя по себе си не бих правила френска на всеки..
За мен не е фактор. Трябва да има нещо мъничко по-специално.![]()
Welcome to the Jungle...
Зависи какво е положението между краката..:P
Като откача, откачам!
Доколкото разбрах, въпросът не се отнася до "положението между краката". Предполагам, че трудно ще се намери някой, на който да му е безразлично дали понамирисва там долу или не. Вероятната същност на въпроса е в това, дали оралната любов е израз на нещо по-специално или е просто част от секса, без значение дали е " за един път". За мен лично, е израз на много специално отношение. Както и сексът изобщо, независимо, че преди години последното съм го нарушавал 2-3 пъти.
Може ли едно момиче да разбере какъв е интересът ви към нея (само секс или евентуално връзка) по това дали ще я... лижете или не ?
Съмнявам се да се разбере по този начин..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥