Приятелю АМК ,не опира до това въпроса. Проблемът е там ,че някой си е позволил да потъпче закона и след това дори да не се притесни от този факт. Не мисля че е от значение с каква цел е било - законът е за да се спазва от всички и винаги ,а не някой си да реши ,че сега може ,а утре не.
А защо сега се сети приятелю Auriss? Всички се сетихте за това, когато лъснаха някакви си записи в пространството. Това е така не от вчера или от днес. В момента просто някой е останал без парче от баницата и е решил да си играе на котка и мишка с правителство.
Тъй като когато някой ме заинтигува с мненията си първата ми работа е да изчета всичко ,което е изписал (а ти ми направи впечатление в една друга тема) , искам да те питам няколко неща.
Помниш ли как ББ дойде на власт ? Не ,всъщност помниш ли кога и защо започна да се спряга името му в медиите ?
Защо според теб този човек изобщо стигна до властта ?
И не на последно място - забелях че обичаш да даваш разни извадки от нета като подкрепа за мнението си - Правил ли си си труда да провериш името "Бойко Борисов" ?
В продължение на горния въпрос - знаеш ли какъв капитал трябваше преди 10г за да се основе акционерно дружество ?
Тези въпросчета са доста офф темата и мога да изпиша много по тях, но нямам времето в момента. Така или иначе след като ги задаваш ми стават ясни няколко неща: Това е поредната тема анти–Борисов, в което няма лошо, но вече леко ми писна да пиша по едни и същи теми, защото тази ще се превърне в поредната полемика про и анти ББ, а хич не ми се занимава да обяснявам едно и също за н-ти път.
Дано си направиш труда да проучиш въпроса и тогава ще разбереш защо няма как да съм на твоята позиция по отношение на сегашния кабинет
Нямам никакъв въпрос за проучване. Ти, господин Х, господин У и т.н. познавате ББ от това, което пише по вестниците, телевизията и жълтата преса. Не го познавате като лидер и качества. Позицията ти за сегашния кабинет не очаквам/искам да бъде като моята. Аз си имам някаква и тя е изградена на дадена база, която не налагам на никой. Имаш си правото да си имаш твоя позиция.
Малко се съмнявам точно мен да ме подслушват, но и да ме - все ми е тая. Не ме е срам от нищо, нямам какво да крия...
Що за държава е тази ,в която се пренебрегва
Конституцията ?
Ти казваш винаги е било така - аз те питам "Е и ? " . Това означава ли ,че е редно ? Дай в такъв случай мвр ,данс и нрс да си правят каквото искат ,пък ние да си кротуваме и да се кефим колко ни е хубаво правителството и как добре се бори с престъпността. Защото това е модела в щатите ,на които явно си почитател - затъпяло и лесно манипулируемо общество ,полицейщина и само привидна демокрация.
Доколкото си спомням демокрация не означаваше някой да властва над народа....или греша?
А аз доколкото си спомням се наричаше стадо едно мнозинство от хора, които се кланят 100 години на тоя и оня и се наричаше използвач оня, който все гледа да се възползва от дадена ситуация? Или греша? Това не е някаква особеност на нашата държава или на това правителство, та да заслужава някакво особено внимание. В една демокрация контрол винаги има, защото иначе е анархия. Като те слушам за щатите, ми е пределно ясно, че не си ги видял и разбрал, така че не ми коментирай модела им. Повтаряш нещо, което 90% от невежите псевдо американофоби (които не знаят защо мразят САЩ), пупуникат всеки ден. Което не го прави по-вярно или грешно.