- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ?? ;(
Как да го забравя??
Как като толкова се влюбих ...
Вече преодолях една такава несподелена любов,но ми отне 2 години..
Не искам да страдам цели 2 години ...![]()
![]()
OМГ-то нищо не е ставало след като е несподелена => няма кво да забравяш
Няма златно правило за забравяне на голяма любов, но когато прочетох тази статийка много ми хареса:
http://www.az-jenata.bg/article/1136...-drehi-i-seks/
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
купони-нови дрехи и секс
ебати стереотипните сте.
Нали... Ама помага.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И други неща помагат:
Обективно мнение за себе си и околните
Богата култура
Житейски опит
Поставяне на цели
нека сме по-градивни
Добре. Сега опитай да го обясниш на момичето, което пита във форум как да забрави несподелената си любов.
Добре:
Момиче, животът е пълен с несгоди, които ти ще срещаш на всекидневен принцип. Човек е устроен така, че никога няма да си доволна и разочарованието ще те среща всеки ден.
Решението на проблема не е с покриването ни с материални блага и физически удоволствия, защото те не те предпазват от бъдещите разочарования и не те подготвят за тях.
Истината е,че за да не страдаш по някого 2 години, ти трябва да превърнеш себе си в силна личност, която до някаква степен е самодостатъчна, да оцениш добрите си характеристики да се самоуважаваш. Поставяйки си цели ти ще имаш ясен план за бъдещето си и няма да си несигурна, когато останеш сама (което винаги се случва)
благодаря.
точно в момента и аз съм в подобна ситуация . И аз вече съм имала такава подобна любов , която също много трудно преодолях .Но не се притеснявай ! За мен в момента няма друг..но знам че след време всичко ще остане само в спомените ми. А относно как да го забравиш ..започни да излизаш с други , мисли повече затова на теб да ти е добре. Остави назад всичките ви спомени , забрави хубавите моменти и продължи напред с усмивка. Никога няма да преживееш с друг същото ..но знае ли , може и по-голяма любов от него да имаш .Не се отчайвай !
w0sh, де да можеха да те разберат...
Welcome to the Jungle...
Времето управя всичко)
[quote]Въпреки че е мн изтъркано, ще кажа , че времето лекува най-добре!![]()
![]()
![]()
Не винаги е така.Първоначално написано от britzy
wosh е човекът.![]()
Продължавай да търсиш истинския/та е някъде там и те чака! Недей да се мъчиш да забравяш това, което не си имал/а!![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Wosh е доказан, идва му и от специалността, няма грешка
МалкатаЛейди също е права за ситуацията, но това е малко пренасилена реакция и има възможност да направи контрата на това, което се ПРЕДПОЛАГА, че ще направи. Т.е. да засили самотата.
Поставяне на дългосрочни цели, запълване с нова информация от различни полета на изява, стига да имаш желанието за начален тласък, то после си идва само.