- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На какви танци ходите
Ходите ли на някакви танци или на какви бихте искали да ходите ? ...
незнам дали темата е за тук,ако не е,я преместете![]()
![]()
Който не ходи на танци-на Кале
^^ във феерията от движения на този мародератор напълно отсъства правилото в стандартните танци за отстояние на партньоите един от друг и крехък захват.![]()
Аз пък ходя на бойни танци и захватът не е е крехък!Първоначално написано от machoka
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
СКОРО ЗАПОЧВА ОРГАНИЗИРАНЕТО НА The FLASH DANCE - първият истински Dance Flash Mob в БЪЛГАРИЯ !
Бих ти препоръчал да се включиш !
![]()
А има ли и афтър - траурно шествие с факли в чест на Майкъл Джексън?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Това е танцът! Това е!![]()
http://www.metacafe.com/watch/880588...ot_talent_agt/
Sofia Rebel Station
Който не вижда грацията и финеса в тези светли примери, идващи да покажат истинсткото лице на изкуството, е пълен идиот!
Cloclo step е бахти якото, ще го науча![]()
Audio ergo sum
Сега на никви. Като бях 1ви клас ходех на народни танци![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
През годините се наблюдава следната фрапираща градация ( чудя се дали т'ва е правилната дума ) към ултимативна ХАРДКОРавост:
класически балет --> ( таекуон-до --> кик бокс ) --> мош пит танцови ансамбли
Инак обичам да танцувам и съм се учила на стъпки и отделни комбинации от най-различни видове танци. Пълен качамак. Но със суинг определено бих се занимавала повече.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
на чалгарски
на народни танци
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
аз ходя на съвременни танци![]()
Преди ходих известно време на хип хоп, ама бързо ми мина мерака. И сега на никви не ходя. Иначе ми се иска да владея както трябва малко попинг, c walk, кръмп и брейк.![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
ии аз много искам да се запиша на ориенталски или пък на няк'ви подобни на мажоредки.Такива,изискващи гъвкавост ... но в моя град трудно ще намеря...Първоначално написано от iLovePussyJuice
а ти откъде си
![]()
Преди ходех на народни танци..
Сега искам да се запиша на модерни,но
ще видя кога и какво ще стане![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
че не са качили още снимките от OUR UNITY концерта, да се похваля и аз с фрапиращи кадри стил кунг фу панда![]()
ходила съм на латино американски танци и стандартни танци за кратко
В момента на никакви![]()
Заглавието е така формулирано, че като си отговориш за себе си "никакви" и се чувстваш тотален ноулайфър и вън от тренда.
активизъм/превенция; писане; музика
От около 1 месец ходя на брейк и съм много доволен.
В момента ходя. Тренирам Street Dance/Hip Hop/ C-Walk в The Center.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac