- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се надъхвате да учите?
Попринцип седна ли да уча...уча както трябва,но проблема е докато седна!Някакви идеи да имате?
Путките да мрът
Представяш се след 2-3 години, че си клошар и така се надъхвам аз.
учене => работа => пари => живот на макс
ако дори и едно нещо лиспва от веригата ти пропада живота![]()
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не мисля, че ти трябва нещо, с което да се "надъхваш". Просто си казвай, че така трябва и сядай да учиш. ; ) Ето ти и една статия, която може да ти даде идеи как по-лесно да си учиш и да не ти е чак толкова неприятно:
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...87%D0%B8%D0%BC
П.С: Ако ти хареса статията, погледни и част втора и трета. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Стоя пред огледалото и си викам ТИ СИ ЖИВОТНО, ТИ СИ ЗВЯР, УЧИ ВЕ УЧИ ВЕ и си бия шамари за да се ядосам![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
+1Първоначално написано от Greennight
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
+1Първоначално написано от maksimal
![]()
Първоначално написано от zlatit0o
Ами просто сядам.Ама задължително трябва да послушам Slipknot преди това.
просто се сещам, че на другия ден ще се чувствам като паднала от Марс, ако не си науча![]()
а и обичам да изкарвам 6-ци![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Аз си казвам "колкото по-бързо приключа, толкова повече свободно време ще имам".![]()
Да, или си кажи - "Като науча това, ще правя еди си какво" примерно ще дръпнеш някакъв филм, ще прочетеш книга, ще излезеш с приятели... това действа понякога.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Аз си мисля как искам да съм по-добра от другите, как искам винаги да печеля и как искам да им го покажа!
![]()
![]()
![]()
![]()
After a hurricane comes a rainbow. <3
+ 1Първоначално написано от krasiveli
А и освен това .. абе понякога, като не ми се учи по нещо, и най-често съм си поставила цел да не ям сладко, защото ми е слабост :d и взимам едно бонбонче, слагам го отпред и си казвам , че като науча ще го изям![]()
Love is everything!
Ами и аз не знам!!!Утре имам контролно по химия,а си седя на компютъра и нищо не правя.
Толкова много ме мързи,че не е истина
![]()
никак...
вече се предадох, дори не се опитвам и самозалъгвам![]()
Спокойствието...
Ако не съм си научила като хората, не мога да спя, през деня ми е изнервено и напрегнато. Пък и тази година попаднах на страхотни учители, много строги, и просто няма как ..
Така съм от миналата година. Преди не учих изобщо. Не знам как стана, просто ми щракна нещо. Даже ми се е случвало да си казвам "абе аз наистина ли уча сега..браво на мен!" или преди контролно някой като каже "оф нищо не съм учил" ми става странно, а преди и аз бях така.
Пък и искам хубав живот, с хубави дрешки, скъпи коли и т.н. :Р
мннннн трудно се хващам да уча...попринцип само домашни пиша а по БЕЛ винаги преписвам от едно момиче в клас![]()
Ами зависи по какво...
По БЕЛ се надъхвам да уча, след като прочета някои от коментарите във форума, които са толкова зле написани, че се моля да не пиша така (и в тази тема има)
По математика ми стана интересно тази година и с кеф си решавам задачите
По английски някак ми идва отвътре и въпреки бедния ми речников състав, сглобявам нещо доста добро (да живее =3)
По русски не уча- ще държа матура
По всичко останало се надъхвам или с последната стипендия, която ще хвана, или със лигавата представа, че ще науча нещо интересно и че това ще ми осигури добро бъдеще![]()
При мен вариантът: "Колкото по-бързо си науча по това, толкова по-скоро ще имам време за еди какво си." не действа, защото претупвам работата и няма абсолютно никаква полза.
Аз правя така: след като се прибера, ям, оправя се и т.н., си изваждам учебниците за следващия ден и преглеждам по какво имам за учене и домашни. Разделям си ги на три купчини: учене, урок и и двете. И започвам като знам, че след всяка купчинка ще имам почивка от половин час.
Звучи доста тъпо, но поне има ефект при мен.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Замислям се, че нямам кой знае колко добър живот и като порасна малко, искам да си го подсигуря на мен и моето семейство, като имам високоплатена работа.
(не знам дали въобще го обясних както трябва)
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
aре момци и..не знам как трябва да е женската версия на момци.
сядам да уча!
Путките да мрът