- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Как да намеря всички теми, които съм публикувал?
Значи трябват ми всички теми, които аз съм публикувал. Не видях някъде да има такава опция а да ровя из 330 страници с мненията ми е бая играчка.
Има ли начин да се извадят линкове само към моите теми, и ако да как? Мога ли аз да се справя или трябва да я някой с модераторски права?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз доколкото знам, такава опция няма.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лошава история.....
Ениуей. Благодарско.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
няма какжо да се прави ще си тарсим
Да - лошото е, че няма такава опция, но има решение... Аз процедирам така:
1. Ползвам търсачката ("Търсене", където пише между "Начало" и "Потребители")
2. В полето "Търсене по думи" не пиша нищо (оставам го празно)
3. В полето "Търсене по автор" - си пиша своя ник в случая "doomkillerr"
4. Хубаво е да си изберете конкретен раздел, където сте писали иначе ще излязат много резултати, ако евентуално имате много натрупани мнения, където пише "Форум"!
5. Там където се избира "Покажи резултатите като:" - теми, мнения - си избирам дали да ми показва конкретната тема в която съм писал или дадения коментар по темата, който съм публикувал.
6. В полето "Сортирай по" си избирам "Автор" - дали да е по "Възходящ" или "Низходящ" ред си преценявате Вие, как ще ви е по-удобно.
П.С. - Надявам се в новия форум, тази опция да бъде добавена за преглеждане и търсене само в свойте коментари и теми!
Мисля че имаш предвид мненията и така влизаш в някой раздел който си писал мнения и цъкаш на профил под аватара ти и от там между общо мнения и местожителство има вижте всички мнения. Това е дано да съм помогнал![]()
отстрани има "вижте своите мнения"
Хайде първо да четем, а после да помагаме, а?
Човекът ясно си е написал какво иска - всички ТЕМИ, а не МНЕНИЯ, които е публикувал.
Има известна разлика, смятате ли?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last