.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Тема: Workout

Аз ходя на тае бо от година и смело мога да твърдя че това е най-ефективния начин за стягане и отслабване,напряга се всяко едно мускулче.Не се ограничавамкакво ям,а тялото ми е страхотно,никога не съм имала такова,резултати забелязах още първия месец,тогава се научих да правя и щпагат(никога не съмм могла).Освен това тае бо-то носи тонус,добро настроение,здраве.Никога няма да се откажа от него.Аз го комбинирам и с тичане в дните,когато нямам тренировка.Тренирам 3 пъти в седмицата тае бо и 4 пъти тичане.

Хора, защо тоя сайт не ми дава да се регистрирам?? Казва ми, че имало някакъв определен час за регистряация

^Да, има някакъв такъв лимит. Изчакай до утре и се регистрирай.

Някой да каже как се тегли от този сайт

Цитирай Първоначално написано от favS
    Някой да каже как се тегли от този сайт

регистрация трябва

Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    а кое е най - добре за сваляне на килограми : )

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Решила съм всеки ден да правя по две "филмчета". Днес ми е втория ден и съм започнала с поредицата Pump it up. Комбинирам едно по-дълго филмче от час и 15 минути сутринта и после едно от 45 минути вечерта и ми се събират около 2 часа на ден. Изобщо не са скучни, а дори обратното - забавни са. А чувството след това е страхотно, дава ти изключително много енергия и настроение. Засега имам само лека мускулна треска на ръцете. Дано да има резултати.

ПП: За rutracker трябва регистрация, която може да се направи само до 12 часа руско време, което е 11 часа българско ако не се лъжа :]

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    А кое е най-добро за увеличаване на пръсеца най вече? И за стягане на дупето?
    почвай да играеш хандбал, една приятелка такива пръсци и крака направи, че тялото е вече несъразмерно толкова е грозно с дебели крака и слаби корем и ръце, но ти решаваш

Суууупер тема,а ти трупай мнения.Идеята ти е страхотна

Цитирай Първоначално написано от LiliEvans
    Решила съм всеки ден да правя по две "филмчета". Днес ми е втория ден и съм започнала с поредицата Pump it up. Комбинирам едно по-дълго филмче от час и 15 минути сутринта и после едно от 45 минути вечерта и ми се събират около 2 часа на ден. Изобщо не са скучни, а дори обратното - забавни са. А чувството след това е страхотно, дава ти изключително много енергия и настроение. Засега имам само лека мускулна треска на ръцете. Дано да има резултати.
    Може ли повече информация за това видео? Има ли го в youtube или се тегли. Кажи, че ми стана интересно.

Ами тегля от тези филмчета, които са на първата страница в темата.

ПП: Днес ми е четвърти ден. Ако не сте тренирали нищо по-добре не се захващайте всеки ден по 2 часа, защото е изключително натоварващо. Нямам част от тялото без мускулна треска, а съм тренирала 4 години спортни танци и съм си активна личност по принцип.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    почвай да играеш хандбал, една приятелка такива пръсци и крака направи, че тялото е вече несъразмерно толкова е грозно с дебели крака и слаби корем и ръце, но ти решаваш
    А нещо друго да препоръчаш? Някое от тези упражнение,защотоо не ми се записва на хандбал?
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Повече от фен Аватара на Greshka
    Много полезна тема.Като гледам и упражненията не са лоши.Утре ще се опитам да се регистрирам, за да си сваля няколко и започвам.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    От 2 седмици се опитвам да тегля нещо ,но така и не стана....Ако някой има поне 1 от тея неща ,ще съм страшно благодарна да ми ги прати по скайпа jerry_949
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    А нещо друго да препоръчаш? Някое от тези упражнение,защотоо не ми се записва на хандбал?
    Увеличаване на прасеца в домашни условия няма да постигнеш, най-много, ама в най-добрия вариант с клякания. Има едно упражнение във фитнеса, дето лягаш и над тебе е едно като машина и трябва да го буташ и спускаш и можеш да си слагаш колкото тежести искаш, в зависимост какво натоварване искаш. Също така баскетбол, ужасно много упражнения за крака ни караха да правим, когато тренирах и то ден днешен съм с мъжки пръсец, за което малко съжалявам... Просто не мога да ти ги обясня тук, във форума, тъй като трябва да се види, защото 100% няма да ме разбереш и няма да го правиш правилно, и ти сама ще го разбереш, тъй като няма да усещаш нито напрежение, нито болки...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    FuckingFreak, предполагам имаш предвид този уред ?

Иначе освен на такава лежанка, тези упражнения се правят и на гладиатор.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Някой да ме светне как се тегли? Имам регистрация ,но самият торент....
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    А нещо определно някой може ли да ми препоръча за стягане на прасците?

Супер фен Аватара на Jaune
    стълби!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Момичета понеже сайта изисква регистрация а аз съм до по-късно на училище все не успявам да се вместя във времето ;///
    сега няма как и да ги изтегля......

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Момичета понеже сайта изисква регистрация а аз съм до по-късно на училище все не успявам да се вместя във времето ;///
    сега няма как и да ги изтегля......
    Уикенда? И аз още не съм успяла да се регистрирам :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Много много хубава тема . Отдавна не е имало нещо толкова изчерпателно и полезно . Личи си , че е положено голямо старание . Според мен темата трябва да стане важна . =D> =D> =D> \/ \/ \/
    "Не" се пише отделно от глаголи !

Повече от фен Аватара на Nich
    от мен имаш едно голямо БРАВО

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Може ли някой да препоръча упражнения в Замунда-за стягане и отслабване?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Може ли някой да препоръча упражнения в Замунда-за стягане и отслабване?
    Pump it Up
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си