Аз ходя на тае бо от година и смело мога да твърдя че това е най-ефективния начин за стягане и отслабване,напряга се всяко едно мускулче.Не се ограничавамкакво ям,а тялото ми е страхотно,никога не съм имала такова,резултати забелязах още първия месец,тогава се научих да правя и щпагат(никога не съмм могла).Освен това тае бо-то носи тонус,добро настроение,здраве.Никога няма да се откажа от него.Аз го комбинирам и с тичане в дните,когато нямам тренировка.Тренирам 3 пъти в седмицата тае бо и 4 пъти тичане.
Хора, защо тоя сайт не ми дава да се регистрирам?? Казва ми, че имало някакъв определен час за регистряация![]()
![]()
![]()
Решила съм всеки ден да правя по две "филмчета". Днес ми е втория ден и съм започнала с поредицата Pump it up. Комбинирам едно по-дълго филмче от час и 15 минути сутринта и после едно от 45 минути вечерта и ми се събират около 2 часа на ден. Изобщо не са скучни, а дори обратното - забавни са. А чувството след това е страхотно, дава ти изключително много енергия и настроение. Засега имам само лека мускулна треска на ръцете. Дано да има резултати.
ПП: За rutracker трябва регистрация, която може да се направи само до 12 часа руско време, което е 11 часа българско ако не се лъжа :]
почвай да играеш хандбал, една приятелка такива пръсци и крака направи, че тялото е вече несъразмерно толкова е грозно с дебели крака и слаби корем и ръце, но ти решавашПървоначално написано от mim4ety_sara
Суууупер тема,а ти трупай мнения.Идеята ти е страхотна![]()
Може ли повече информация за това видео? Има ли го в youtube или се тегли. Кажи, че ми стана интересно.Първоначално написано от LiliEvans
![]()
Ами тегля от тези филмчета, които са на първата страница в темата.
ПП: Днес ми е четвърти ден. Ако не сте тренирали нищо по-добре не се захващайте всеки ден по 2 часа, защото е изключително натоварващо. Нямам част от тялото без мускулна треска, а съм тренирала 4 години спортни танци и съм си активна личност по принцип.
А нещо друго да препоръчаш?Първоначално написано от ri41
Някое от тези упражнение,защотоо не ми се записва на хандбал?
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Много полезна тема.Като гледам и упражненията не са лоши.Утре ще се опитам да се регистрирам, за да си сваля няколко и започвам.![]()
От 2 седмици се опитвам да тегля нещо ,но така и не стана....Ако някой има поне 1 от тея неща ,ще съм страшно благодарна да ми ги прати по скайпа jerry_949
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Увеличаване на прасеца в домашни условия няма да постигнеш, най-много, ама в най-добрия вариант с клякания. Има едно упражнение във фитнеса, дето лягаш и над тебе е едно като машина и трябва да го буташ и спускаш и можеш да си слагаш колкото тежести искаш, в зависимост какво натоварване искаш. Също така баскетбол, ужасно много упражнения за крака ни караха да правим, когато тренирах и то ден днешен съм с мъжки пръсец, за което малко съжалявам... Просто не мога да ти ги обясня тук, във форума, тъй като трябва да се види, защото 100% няма да ме разбереш и няма да го правиш правилно, и ти сама ще го разбереш, тъй като няма да усещаш нито напрежение, нито болки...Първоначално написано от mim4ety_sara
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Някой да ме светне как се тегли? Имам регистрация ,но самият торент....
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
А нещо определно някой може ли да ми препоръча за стягане на прасците?
Момичета понеже сайта изисква регистрация а аз съм до по-късно на училище все не успявам да се вместя във времето ;///
сега няма как и да ги изтегля......
Уикенда? И аз още не съм успяла да се регистрирам :ДПървоначално написано от MegiBoOm
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Много много хубава тема . Отдавна не е имало нещо толкова изчерпателно и полезно . Личи си , че е положено голямо старание . Според мен темата трябва да стане важна .![]()
![]()
=D> =D> =D> \
/ \
/ \
/
"Не" се пише отделно от глаголи !
Може ли някой да препоръча упражнения в Замунда-за стягане и отслабване?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Pump it UpПървоначално написано от Yankee
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ