.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Нали си наясно, че тези които нищо не знаят все правят забележки свързани с правописа, подпомогнати от чичо Гоогле!?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Помоли някой от класа, който ги е чел, да ти разкаже за какво става въпрос.. Аз така правя
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Нали си наясно, че тези които нищо не знаят все правят забележки свързани с правописа, подпомогнати от чичо Гоогле!?
    Ооо...даа..добре Щом ти ми казваш, естествно, че е вярноо... Оле, че ме разсмя...само такаа И ако ти си от тия, то явно чичо ти Гугъл май те е метнал....пред "които" се пише запетая ...ама какво да ти разправям..все пак ти си умната/ят
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Nqkoi moje li da mi napravi sbit prerazkaz "Na Drqmkata na Kaumuka" ot sbornika "Vecheri v Antimovskiq han?"

Mnogo blagodarq predvaritelno

Nqkoi moje li da mi napravi sbit prerazkaz na "Drqmkata na Kalmuka" ot sbornika "Vecheri v Antimovskiq han?"

Mnogo blagodarq predvaritelno
    Последно редактирано от Cvetelina Jivkova : 01-24-2012 на 16:15

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    ХАХАХХАХАХАХАХХА, аз ще ти направя лично и сбит и какъвто искаш преразказ, ако ми намериш произведение, което се казва "На дрямката на КаУмука"....
    Произведението се казва
    "Дрямката на Калмука"....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Dobre sgre6ila sum edna bukva nz 6to se zaqjda6 samo a i ne me int kak se kazva trqbva mi prerazkaza.. prochetoh go napisah mu analiz no prerazkaz ne moga da mu napisha tvurde e dulgo

Е, щом не те интересува как се казва, ясно ми е защо ти е много трудно да напишеш преразказ...и изобщо не е толкова дълъг. Нямах намерение да се заяждам, ама грам. Но човек, който не стига, че е объркал цялото име на произведението, не се интересува как се казва, ами иска и някой да му напише преразказ, си заслужава не само заяждане, ами и чиста двойка.

Sega dovolna li si?????
    Последно редактирано от Cvetelina Jivkova : 01-24-2012 на 19:11

xaxaxaxa dvoika nqma da imam i nikoga ne sum imala po bg proizvedenieto e interesno no ne e vklucheno v DZI-to i za tova go podcenih

А, аз дали съм доволна. Все ми е едно, аз когато съм писала преразкази, ти си ходила права под масата. Важното е на теб да ти пука какво учиш и защо го учиш.

E taka e i az 6te doida na tvoito nali znae6 Az znam mn dobre kakvo ucha ne se pritesnqvai ne che ne znam kakvo e sudurjanieto na proizvedenieto ili zaglavieto mu prosto sum go sgre6ila v burzinata i kakto vijda6 i kavichkite bqh sgre6ila koeto e elementarno..no e bilo ot burzina ne e ot neznanie nito ot ogranichenost ai vinagi sum imala 6tici taka che ako izkaram edna 5 nqma da mi navredi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си