.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Да отида ли?

Чудя се утре да отида ли на училище. Не, че не ми се ходи или нещо такова, но както знаете, в Стара Загора хепатита се разгражда все повече и повече, от другия клас 1 момиче се било разболяло. До тук добре, че е едно, но на другия ден се оказало, че заразила още 3-ма човека от нейния клас само за 1 ден. И това за момента става само в съседния клас, но има ученици от моя клас, които дружат с нейния клас всеки ден. Това малко по-малко започва да се разгражда, че и с бърза скорост. Щом за един ден са се заразили толкова хора, не ми се мисли колко още ще са болни, но го прикриват. Това значи, че със сигурност това се е разградило в цялото училище. Ся малко ме е страх да отида, чудя се какво да правя сега. Края на срока сме все пак, но все още е важно да ходя, но тук се застрашава здравето на много ученици и никой в училище не предприема мерки, всеки даскал едва ли не вика "И какво толкова", на никой от тях май не му пука особенно. Според Вас какво е правилното да направя?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    По добре отивай на училище, че после ще се затрудниш, а както каза и ти края на срока по - добре не рискувай
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Град
    Somewhere On East =]]
    Е, да, но не е ли по-добре да не ходя там еди-си-колко-време (Ще игубя малко материал), отколкото да изгубя материал за няколко месеца?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Може да се посъветваш с родителите си.
    Иначе не знам, кое е по-правилно...

Абе щом не са обявили грипна(хепатитна) ваканция,значи се налага да ходиш.А като отидеш просто се моли да не те хване.Гадно ама какво да се прави.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    не ходи
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Град
    Somewhere On East =]]
    Една от даскалките ни миналата седмица казала на една приятелка да се приготвяме за грипна, но не от хепатита.
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Хепатит не се предава по въздушно-капков път. Поддържай добра лична хигиена и нямаш проблем да отидеш на училище.

Guest
    къъв хепатит
    И не се хваща така лесно .аз с съученичката ми всичкоо правим заедно..ядем..пием си от едно шише
    мнн се харесваме

Има маски за тази цел. Ако се страхуваш толкова много, може да си решиш проблема с една такава.

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Мега фен
    Хепатит не се предава по въздушно-капков път. Поддържай добра лична хигиена и нямаш проблем да отидеш на училище.
    Айде марш в час по Биология . Баси колко е затъпяло населението

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Абе щом не са обявили грипна(хепатитна) ваканция,значи се налага да ходиш.А като отидеш просто се моли да не те хване.Гадно ама какво да се прави.
    Аз за "грипна хепатитна" ваканция не сам чувал
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си