- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Емоции
Някой някога да си е губил емоциите,
Нормална реакция след раздяла...всичко ще си бъде по старому, когато мине малко време, когато преодолееш раздялата![]()
Не знам
Аз и още съм така.... но не беше след раздяла просто е така ..
са имам изпити свързани с книжката абе изобщо за нищо не ми пука .....
Не само, че се губи и емоция и всичко, ами и забравяш как да си същия с момиче както си бил преди, губиш усет за нежност, за мило държание и т.н... гадна работа е, ама ще стискаш зъби.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нормално.
Ще ти мине.
all day... all night... what the fuck?!
Като се замисля...май не ми се е случвало. Винаги съм си била много емоционална.Ако загубя емоциите си по някаква причина то е за много малко време!
И аз съм такъв винаги съм бил много емоционален, но в същото време и много хладнокръвен показвах това което исках и когато исках.И затова съм малко изненадан от ситуацията.И като за първи път просто не знам какво става и какво да правя.
Ще се оправиш просто ще мине малко време! А и си само на 16 животът е точно пред теб и те очаква! Изживей го и запомни само хубавите спомени от отминалите случки!!!
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Е потърси ги, сигурно си ги изтървала някъде оО
мъжко съм и реагирах по същия начин, когато ме зарязаха, но после пак се събрахме и всичко постепенно придоби смисъла си
........if today was your last day!!!
Същата съм.Първоначално написано от korpin
Не се притеснявай, нормално е да се чувстваш така.
Просто внимавай да не нараниш някого като си така 'контролиращ' нещата..
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Глупости на търкалета.Първоначално написано от Snnnake
За 25 дена се бил научил да манипулира и контролира хората.Филмите са ти в повечко.
А, стига, бе?!Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
![]()
Да, често. Провери в някой шкаф![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
мн често и нямаш настроение за нищо.. всички са ти безразлични.. шо се вика некои да умре нема да ти направи впечатление.. аз съм тка на моменти съм.. а тва е много гадно..
lesbo0 wordss.. ;ppp
Не.
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Ако е след раздяла е по-добре емоциите да ги няма, защото иначе ще се чувстваш ужасно, ако много си обичал/а човека до себе си.Да ви кажа честно понякога ми се ще да ги нямах тея емоции, да можех да ги изключвам, ако сте гледали Vampire Diaries как там вампирите могат да изключват емоциите си и споделят че така живеят по - лесно.