.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Емоции

Емоции

Някой някога да си е губил емоциите,

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Нормална реакция след раздяла...всичко ще си бъде по старому, когато мине малко време, когато преодолееш раздялата

Аз и още съм така.... но не беше след раздяла просто е така ..
    са имам изпити свързани с книжката абе изобщо за нищо не ми пука .....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Не само, че се губи и емоция и всичко, ами и забравяш как да си същия с момиче както си бил преди, губиш усет за нежност, за мило държание и т.н... гадна работа е, ама ще стискаш зъби.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Нормално.
    Ще ти мине.
    all day... all night... what the fuck?!

Като се замисля...май не ми се е случвало. Винаги съм си била много емоционална.Ако загубя емоциите си по някаква причина то е за много малко време!

И аз съм такъв винаги съм бил много емоционален, но в същото време и много хладнокръвен показвах това което исках и когато исках.И затова съм малко изненадан от ситуацията.И като за първи път просто не знам какво става и какво да правя.

Ще се оправиш просто ще мине малко време! А и си само на 16 животът е точно пред теб и те очаква! Изживей го и запомни само хубавите спомени от отминалите случки!!!

Супер фен
    Е потърси ги, сигурно си ги изтървала някъде оО

мъжко съм и реагирах по същия начин, когато ме зарязаха, но после пак се събрахме и всичко постепенно придоби смисъла си
    ........if today was your last day!!!

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    Цитирай Първоначално написано от korpin
    Винаги съм си била много емоционална.Ако загубя емоциите си по някаква причина то е за много малко време!
    Същата съм.
    Не се притеснявай, нормално е да се чувстваш така.
    Просто внимавай да не нараниш някого като си така 'контролиращ' нещата..
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

anonymous708973
    Guest

Re: Емоции

Цитирай Първоначално написано от Snnnake
    Някой някога да си е губил емоциите, мен ме зарязаха на 31.12.2010 в 13:36.И от тогава нататък си изгубих емоциите.Абсолютно всички, за нищо не ми пука и нищо не съм усетил оттогава насам.Интересното е че се научих да мисля много по спокойно и чисто.Започнах да виждам неща,който преди неможех, започнах да манипулирам и контролирам хората много по лесно и осъзнах колко са прости човешките същества.Моля коментирайте!
    Глупости на търкалета.
    За 25 дена се бил научил да манипулира и контролира хората. Филмите са ти в повечко.

Мега фен Аватара на FuckedUp

Re: Емоции

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Snnnake
    Някой някога да си е губил емоциите, мен ме зарязаха на 31.12.2010 в 13:36.И от тогава нататък си изгубих емоциите.Абсолютно всички, за нищо не ми пука и нищо не съм усетил оттогава насам.Интересното е че се научих да мисля много по спокойно и чисто.Започнах да виждам неща,който преди неможех, започнах да манипулирам и контролирам хората много по лесно и осъзнах колко са прости човешките същества.Моля коментирайте!
    Глупости на търкалета.
    За 25 дена се бил научил да манипулира и контролира хората. Филмите са ти в повечко.
    А, стига, бе?!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, често. Провери в някой шкаф
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    blagoevgrad
    мн често и нямаш настроение за нищо.. всички са ти безразлични.. шо се вика некои да умре нема да ти направи впечатление.. аз съм тка на моменти съм.. а тва е много гадно..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Не.
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Ако е след раздяла е по-добре емоциите да ги няма, защото иначе ще се чувстваш ужасно, ако много си обичал/а човека до себе си.Да ви кажа честно понякога ми се ще да ги нямах тея емоции, да можех да ги изключвам, ако сте гледали Vampire Diaries как там вампирите могат да изключват емоциите си и споделят че така живеят по - лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си