.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

искам такава коса

Здравейте Искам да постина някакъв ефект като на снимката с косата ми .. ( например с пяна за коса,но само да кажа че косата ми е права по природа и искам нещо подобно но никак не става ) ако някой ми каже нещо с което ДА НЕ Я ГОРЯ ! Благодаря предварително

http://prikachi.com/images/492/2869492s.png

дори искам малко по-начупено от това но общо взето се надявам да ме разбрахте

I ♥ machoka Супер фен
    сплети я на плитки докато още ти е мокра косата? преспи така,на другият ден само я пусни но не я реши ако не е много начупена добави малко пяна и ''стискай'' малко косата,няма как да не стане
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен
    Ами може да пробваш с плитки - вечер като се изкъпеш и докато си с още мокра косата, сплиташ я цялата на малки плитчици и сушиш със сешоар така както си си на плитки ( все пак, да не си лягаш с мокра коса ) и на сутринта, като се разплетеш, се получават подобни вълни, като от снимката.
    Може да пробваш също и с дифузер, маша, но така по - ще си изгориш косата.
    А ако нямаш много време, може просто на влажна коса да си сложиш пяна, по - скоро да я 'намачкаш'
    Дано съм ти била полезна
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    сплети я на плитки докато още ти е мокра косата? преспи така,на другият ден само я пусни но не я реши ако не е много начупена добави малко пяна и ''стискай'' малко косата,няма как да не стане
    +1 А цвета на косата (от снимката)е уникален
    ZaicheNaXeroin

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Абсолютни глупости,говорите си наизуст само... ако си сплете косата на отделни малки плитчици,докато е мокра и спи така на сутринта ще е като разплетена дамаджана..нищо общо няма да има с косата на Taylor Momsen на снимката..тва може да го получиш евентуално с пяна за коса
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на katericArofl
    значи делиш си косата като за две опашки
    едната „ опашка„ разделяш на две части и ги усукваш.. като някрая ги овърташ за кокче и връзваш с хлабав ластик или такъв, който няма да оставя ленти като се отвържеш...

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Абсолютни глупости,говорите си наизуст само... ако си сплете косата на отделни малки плитчици,докато е мокра и спи така на сутринта ще е като разплетена дамаджана..нищо общо няма да има с косата на Taylor Momsen на снимката..тва може да го получиш евентуално с пяна за коса
    Не е вярно,на мен с пяна ми става мнг мнг по-различно косата,а с плитки става Подобно Зависи и косата на авторката ква е..
    ZaicheNaXeroin

Град
    Варна
    ами може да е сплете на 2 плитки на мокра коса след това да изсуши със сешоар и да преспии така.. ии след като разплете плитките да ги намачка с пяна..

Според мен ще се получи подобно, ако си върже косата на кок и преспи така, на сутринта да го отвърже и да го намачка с пяна.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Напълно си права снощи се бях наплела на 4ри плитки и сутринта въобще не ми беше косата като на снимката...на малки плитки става ужс мен лично ме прилича но мириносана овца ама.. вие си знаете
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Правила съм същата прическа на една приятелка.
    С дебела маша и навих косата, хващах по-дебели кичури и след това просто ги разроших леко с пяна и се получи същото, но все пак много зависи и от косата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си