- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Твърде добър
Оф колко обичкам такива ревльовци като вас....
Няма да изпадам в подробности ,защото рискувам да ви обидя ,но поне ще намекна какво имам предвид - Държите се добре с всички ,защото искате или защото ви е страх да покажете на тези ,които са ви неприятни ,че не ги харесвате ?
=> от там и проблема с "качването на главата"
И аз не съм гадняр ,не се заяждам и не обиждам хората (е ... само понякогаКакво да се прави - явно такъв е животът, добрите хора биват подигравани, а гаднярите - възхвалявани.). През повечето време не дърдоря не за друго ,а защото не смятам че темата заслужава вниманието ми. Задържам си мнението за себе си ,а не дрънкам зад гърба на хората. Не се репча и не се правя на велик. Вярно ,малко арогантен съм ,но не е нещо фатално. И кво - как така никога не съм бил в твоето положение ? Как мен никой никога не е посмял да ме обижда ?
Дали проблемът ти не е във факта ,че хората гледат на теб като на ... "смотаняк" ? Помисли си .
И да не си "смотан" не означава това ,което си описал.
Нека ти кажа аз какво прочетох в мнението ти :
Държа се добре с хората ,защото ме е страх да покажа или изкажа мнението си. Не се ебавам с по-слаби от мен ,защото и аз съм в тяхното положение и ги съжалявам. Ебават ме ,говорят ми зад гърба и ми се подиграват ,защото ме намират за смотаняк. Имах приятелче ,което беше като мен ,но се събра с олигофрени и стана като тях , и сега и той ме ебава. Напикавам се в гащите ,че може някой да си каже мнението за мен в лицето ми ,защото няма как да се защитя. Не разбирам какво лошо намират другите в поведението ми ,след като на никого не правя злини и съм добър човек.
Това не ти го казвам с цел да те обидя - даже напротив - помисли дали съм прав и си извади поуки.
Всеки носи някаква маска пред обществото ,с която да се впише.
Проблемът е ,че за бг обществото трябва да си идиот и селяк ,който предъвква половината думи ,друса се ,дрънка само за е*ане и п*чки и няма и грам обща култура.
Ако искаш да се впишеш - дръж се и ти така.
Ако не искаш - не се жалвай ,а го приеми като нещо позитивно. Все пак - то си е такова![]()
![]()