- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо? :x
С надежди не става...Първоначално написано от VampireLover3
Иначе на въпроса Защо, понякога наистина няма отговор, а може и да има ама да не сме достатъчно умствено развити, че да го разберем. Можем само да предполагаме.
Неуспешните връзки са за да натрупаш опит, да израстнеш като човек, да се научиш да се контролираш и т.н, докато не срещнеш подходящия човек за теб.
За тва вместо постоянно да се питаш "Защо ?" извади всичко положително и отрицателно, осъзнай си грешките, прецени неговите грешки и следващия път като срещнеш някой ще ти е по-лесно да го преценяваш...
Според моето виждане любовта е нещо свещенно което е за цял живот. Любовта не е сексуалното привличане, любовта не "писва", "отношенията ни охладняха" не е любов. Любов е това да поставиш другия пред тебе. Любов означава да живеете един за друг и да не сте 2ма а едно цяло. Любовта е споделяне на всичко, да жертваш за другия (имам предвид от времето си, от най-приятните си занимания, от най-скъпоценните си вещи) итн...
Пак казвам това си е МОЕ мнение, не е нужно да ми казвате колко са ми грешни разбиранията, колко съм тъп итн нали ?
Любовта СПОРЕД МЕН се гради цял живот, не 3-4 тийн годинки.
Не упреквам никой, не кавам че вашата любов не е истинска, просто си изказвам мнението. Разликата между човек на 14-20 и този на 25-35 години е коренно различна, и в моя ограничен мироглед не знам връзки който да са започнали на възраст под 18-19г и да са продължили до над 25-30 годишна възраст![]()
То не е нужно и да се държиш като ощипана осмокласничка и да отговаряш на всеки пост, независимо дали е отправен към теб, или не, ама го правиш, нали?
Ама да съм казала, че той ще ми писне? Съгласна съм с определението ти за любов напълно и съм на мнение, че мойта любов поне ще си продължи до тогава... Не съм пророк, не виждам в бъдещето, но така го чувствам, щото въпреки през всичко, през окето минахме, не съм се отказала от него, няма и да го направя.Първоначално написано от Righteousness
![]()
Иначе аз знам за такива случай, любов, родена в тийн годините прераства в много по-сериозно, дори брак.. Но са рядкост тези случаи, може и затова мнението ти е такова.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Форумът е за да си изказваме мнението, а спорът е един вид изказване, всеки си излага негова теза и си я защитава.Първоначално написано от mArMaLaDkA
А иначе до авторката-Дано се оправите, иначе трудно ще го забравиш.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Изключително добре е да има такива връзки, но на фона на темите който са в този форум... няма как да се видят такива изгледи.
Представата за любов в днешното поколение е обърната не само на 180 градуса но направо в друго измерение или паралелна реалност. Искрено желая всеки (включително и аз някой слънчев ден) да изпита любовта по какъвто начин си я представам че е - пълно отдаване един на друг, извън развратеноста на заобикалящия ни свят
All objections accepted. Everyone has the right to state an opinion. This is mine and its not going to change![]()
За мен ли се отнася,че нещо не загрявам бързо ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()