.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Защо? :x

Hybrid View

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *

Защо? :x

Защо любовта е толкова сложно нещо? Защо след раздяла толкова много боли ? Защо въобще съществува така наречената "любов"? Защо единия винаги го боли повече ? Защо въобще трябва да се нараняваме ? Защо,защо,защо.. : xx

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Шото истинската ми самоличност е..АЗ СЪМ ЧЪК НОРИС, БЕ, MOTHERFUCKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Защото си депресирана.

Сега можеш да кажеш кой с какво те подреди така.
    God is an idiot, I have DNA...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защото си тийнейджър и си мислиш, че в живота на защо винаги има отговор.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна *
    Прави се.
    Ем.. всъщност това се случва много отдавна,но явно днес е било писано да е краят. С приятелят ми се разделихме макар,че и двамата се обичаме ужасно много,но и на двамата ни писна да се караме. Познато Ви е да знам! :\\

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Прави се.
    Ем.. всъщност това се случва много отдавна,но явно днес е било писано да е краят. С приятелят ми се разделихме макар,че и двамата се обичаме ужасно много,но и на двамата ни писна да се караме. Познато Ви е да знам! :\\
    До толкова познато, че осъзнах, че на тая възраст малко хора си струват и не искам да ми се случва това което ми се случи веднъж. От тогава съм цепец от всякакви връзки, почти няма достойни хора.
    God is an idiot, I have DNA...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ще ти мине, де... и ти го знаеш И любовта ще спре да ти се вижда толкова сложна, когато намериш правилния човек...

Град
    ForSaken city (:

Град
    Варна *
    ^ не мерси тва няма да го повтарям.

То,че ще мине ще мине тва не е проблема .. проблем е,че не мога да убия проклетото желание в мен .. желанието да бъда с него.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    С времето и желанието ще изчезне..
    Тогава ще си спомняш само хубавите моменти с него..
    - Бъди силна..Както ти казаха - когато намериш правилния
    човек,ще разбереш,че всъщност не всичко е толкова
    тъпо и безсмислено ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    За да ти е гадно ! А защо трябва да ти е гадно ? - Ми защото в същината на реалния живот, винаги ти е гадно. Свиквай, още за колко неща ще има да те боли, било то любов или нещо друго...

При всяка любов все някога настъпва раздялата . Няма как да не боли , това е неизбежно. Просто трябва да приемем живота такъв какъвто е и да внимаваме в кого се влюбваме .

Град
    Варна *
    Да имаше някакъв начин да не съществува тази раздяла.
    Всъщност случи се и нещо ново .. значи писах му и той ми каза,че имам шанс да бъдем заедно стига да му покажа,че наистина го желая! Сега ще се опитам да му го покажа/докажа .. нямам си никаква идея как да го направя ако имате нещо на ум казвайте! Знам,че и той ме обича колкото и да не ми го показва .. или поне се надявам да е така.

Знаеш ли в такива моменти си повтарям една фраза,която прочетох на скоро в една книга на Оскар Уайлд:"Има ли значение колко време е изтекло от някое събитие?Само на ограничените хора са нужни години,за да се освободят от дадено чувство.Ала онзи,който е господар на себе си,може да сложи край на една скръб тъй лесно,както и да си намери ново забавление.Не желая да бъда роб на емоциите си.Искам да ги изживявам,да им се наслаждавам и да ги владея."

Супер фен
    Всъщност случи се и нещо ново .. значи писах му и той ми каза,че имам шанс да бъдем заедно стига да му покажа,че наистина го желая! Сега ще се опитам да му го покажа/докажа .. нямам си никаква идея как да го направя ако имате нещо на ум казвайте! Знам,че и той ме обича колкото и да не ми го показва .. или поне се надявам да е така.
    СМЯТАЙ ЗА КАКВА ЛЮБОВ СТАВА ДУМА БРАТЧЕ ОЛЕЕЕЕЕ НЕ НЕ, БОЖЕ ГОСПОДИ

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    СМЯТАЙ ЗА КАКВА ЛЮБОВ СТАВА ДУМА БРАТЧЕ ОЛЕЕЕЕЕ НЕ НЕ, БОЖЕ ГОСПОДИ
    Нещо не те разбрах .. има нещо лошо да искаш да си с човека който обичаш или ..?

Супер фен
    Не драга, има лошо да твърдиш, че обичаш някои и да не знаеш как да му го покажеш или докажеш. Това е лошо, не като се замисля е тъжно...

Град
    Варна *
    Много добре знам как да му докаж,че го обичам! Просто ми се искаше да получа някой друг съвет .. ?

Супер фен
    ^ не мерси тва няма да го повтарям.

То,че ще мине ще мине тва не е проблема .. проблем е,че не мога да убия проклетото желание в мен .. желанието да бъда с него.
    Тва направо няма нужда да го коментирам. Много ясно, че няма да е никаква любов, ако поне веднъж не си писала името му с бръснарско ножче върху кожата си.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на WaterLilly

Град
    Варна *
    хах добре ..
    Благодаря на всички, че ми помагате!

Моето "старомодно" мнение си е същото:

Това което изпитвате са временни чувства най-вече на привличане към оперелен човек от даден пол. Любовта е нещо доста по-висше, което едва ли личност под 20-25 години може наистна да почувства. Истинската любов не може да се забрави и да се намери нова след 1-2 месеца, загубата на истинската любов е рана за живот. Това е моето мнение. Псувайте ме ся

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Моето "старомодно" мнение си е същото:

Това което изпитвате са временни чувства най-вече на привличане към оперелен човек от даден пол. Любовта е нещо доста по-висше, което едва ли личност под 20-25 години може наистна да почувства. Истинската любов не може да се забрави и да се намери нова след 1-2 месеца, загубата на истинската любов е рана за живот. Това е моето мнение. Псувайте ме ся
    Еми да, аз съм на 17 и от близо 3 години ОБИЧАМ един човек, не може да ми кажеш, че не е така, защото нямам 20-25.. Защото не е само на думи, с много жестове съм му го доказала и знам, че той ми вярва, че го обичам въпреки крехката възраст.. Не може да слагаш такава граница, всеки по различно време се влюбва истински.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Варна *
    Не мисля,че това е просто някакво привличане.

Клише след клише... Не ви ли омръзва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си