.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Sunshin3

коса/вежди

Имам въпрос. Естественият ми цвят е много светло кестеняв, но се боядисвам тъъъмно кафяво. Веждите ми са светло кафяви, да ги боядисвам ли по-тъмни?

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche

Re: коса/вежди

Не ги боядисвай,ако ти стоят прекалено светли на косата си ги подчертавай с молив за вежди.
    ZaicheNaXeroin

Да ако знаеш кадърна козметичка.Другия вариант е да ги подчертаваш с молив,дай снимка

Повече от фен Аватара на Gllory
    Аз не разбирам как си ги боядисвате след като след 2 3 дни пак са пораснали по светлите/тъмните

По-добре не ги боядисвай, а просто ги подсилвай с молив
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не се занимавай излишно може да не ти хареса как е стане тогава какво ?!
    Hostis Honori Invidia

Повече от фен
    Разбира се, но не с боя за коса. Иди на кадърна козметичка. Не знам откъде си и дали познаваш такава, но това е решението.

Не.Молив

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Аз не разбирам как си ги боядисвате след като след 2 3 дни пак са пораснали по светлите/тъмните

По-добре не ги боядисвай, а просто ги подсилвай с молив
    По-добре да си боядисват веждите, отколкото да се множат девойките с гарваново черни вежди и руса коса.

В случая не става въпрос за това(и Слава богу!). Според мен няма нужда да ги боядисваш. Пак зависи и колко светли са, но по-добре да си ги оставиш така и да ги подчертаваш с леко по-тъмен молив, отколкото да ги потъмниш и след 2 месеца да ти хрумне, че искаш по-светла коса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си