.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Студени крака?

Дайте няква идея как могат да се излекуват студени крака,защото краката ми са направо ледени особено зимата и нищо не помага

Мега фен Аватара на Mi6inka
    слабо оросяване, предполагам е проблема Само, че... не знам какво помага за това

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Личен лекар...
    Мисля, че той ще ти изпише ГинкоВин... Той по принцип е за загуба на памет и студени крайници...
    Ако седиш постоянно у вас няма да се излекуваш
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    обличай се по-добре
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    r19, DNA, искате ли да мина с голямата балтия? Скоро май не съм банвала профил, но мога да го уредя! Не посочвайте диагнози!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В къщи...
    kalpazanka на мен ли намекваш нещо..?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Това не е проблем,студените крайници не са признак на някакво сериозно заболяване,споко. Обличай се добре,ако не става,просто се примири с това. (веднъж питах личния лекар,от там знам че не е проблем )

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    kalpazanka на мен ли намекваш нещо..?
    Доколкото помня, това, което ти си посочил, се отпуска без рецепта, но, ако държиш, ще ти намекна.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    В къщи...
    Нито съм и изписал нещо нито нищо!!! Предположих какво ще и предпише доктора!
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Макс, седи мирен, не се отнася за тебе, мой )

Град
    пространството на Дисе
    Ни от майтапи разбирате, ни от лошо...

Супер фен
    Нискакръвно...
    слабо,уросяване..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Нискакръвно...
    слабо,уросяване..
    при ниско кръвно щеше да има и друго

при слабо оросяване щеше да се отрази и на мозъка (сънливост трудна концентрация...)

лекарството в случая е един чифт чорапи
    ОДИН!!!

Град
    София
    Пий твърд алкохол.Така ще ти се разширят кръвоносните съдове и топлата кръв от вътрешните органи ще достига крайниците

Според мен,това си е нормално и моите крака са студени понякога.Споко Просто си обувай по-дебели чорапи
    Cullens

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Това не е проблем,студените крайници не са признак на някакво сериозно заболяване,споко. Обличай се добре,ако не става,просто се примири с това. (веднъж питах личния лекар,от там знам че не е проблем )
    Не мисля,че това не е проблем.при полжение,че понякога краката ми ме болят от студ,да не говорим,че когато човек има студени крака настива доста по-лесно.Затова питам някой който е имал този проблем и се е излекувал да каже как и с какво?Относно личната лекарка.Отдавна е загубила авторитет пред мен за да и вярвам за каквото и да било

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами не е сигурно,че настива по-лесно.Аз от години не настивам. По-топло обличане,за друго решение не се сещам. Не пий лекарства като Гинко Вин и подобни,които оросяват крайниците,защото те са и против др симптоми,които ти сиг. нямаш-проблеми със сърцето,кръвното..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Разхождай се често,на по-дълги разстояния.Аз така ги боря студените крака,друго не ми помага.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    даааааааа, същия проблем. и повече чифта чорапи съм обувала и пак същотооо ;д но вече съм си свикнала.
    the sky is the limit.

Термо чорапи

Спортувай

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ам аз имам същия проблем,дължи се на слабо периферно кръвообръщение,та аз си биех кобаламин (Витамин В12) който спомага иманно за това,а там за гинкобилобата и блабла това е за 80 годишни склеротици и то оросява мозъка,та аз си биех сутрин рано преди ядене по една ампула 1000 единици,но това го правех на моя отговорност без да се консултирам с лекар просто защото следвам медицина,но ми помогна особено сега зимата,крайниците ми не бяха като калорифери естествено,но не измръзваха и при мен имаше ефект та ако решиш все пак да пробваш това се консултирай с лекар първо да го одобри и ако го одобри да ти каже как да приемаш витамина и спокойно до сега няма случай за хипердозация с този витамин няма и странични ефекти така че спокойно

Град
    във филма ..
    Пий ракия... никога не е студено когато е наблизо

Who's next!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си