- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Студени крака?
Дайте няква идея как могат да се излекуват студени крака,защото краката ми са направо ледени особено зимата и нищо не помага
слабо оросяване, предполагам е проблемаСамо, че... не знам какво помага за това
![]()
Личен лекар...
Мисля, че той ще ти изпише ГинкоВин... Той по принцип е за загуба на памет и студени крайници...
Ако седиш постоянно у вас няма да се излекуваш![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
r19, DNA, искате ли да мина с голямата балтия? Скоро май не съм банвала профил, но мога да го уредя! Не посочвайте диагнози!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kalpazanka на мен ли намекваш нещо..?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Това не е проблем,студените крайници не са признак на някакво сериозно заболяване,споко. Обличай се добре,ако не става,просто се примири с това. (веднъж питах личния лекар,от там знам че не е проблем)
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Доколкото помня, това, което ти си посочил, се отпуска без рецепта, но, ако държиш, ще ти намекна.Първоначално написано от maksimal
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Нито съм и изписал нещо нито нищо!!! Предположих какво ще и предпише доктора!
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Макс, седи мирен, не се отнася за тебе, мой)
Ни от майтапи разбирате, ни от лошо...
Нискакръвно...
слабо,уросяване..
при ниско кръвно щеше да има и другоПървоначално написано от mincheto
при слабо оросяване щеше да се отрази и на мозъка (сънливост трудна концентрация...)
лекарството в случая е един чифт чорапи
ОДИН!!!
Пий твърд алкохол.Така ще ти се разширят кръвоносните съдове и топлата кръв от вътрешните органи ще достига крайниците![]()
Не мисля,че това не е проблем.при полжение,че понякога краката ми ме болят от студ,да не говорим,че когато човек има студени крака настива доста по-лесно.Затова питам някой който е имал този проблем и се е излекувал да каже как и с какво?Относно личната лекарка.Отдавна е загубила авторитет пред мен за да и вярвам за каквото и да билоПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Ами не е сигурно,че настива по-лесно.Аз от години не настивам.По-топло обличане,за друго решение не се сещам. Не пий лекарства като Гинко Вин и подобни,които оросяват крайниците,защото те са и против др симптоми,които ти сиг. нямаш-проблеми със сърцето,кръвното..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Разхождай се често,на по-дълги разстояния.Аз така ги боря студените крака,друго не ми помага.
даааааааа, същия проблем. и повече чифта чорапи съм обувала и пак същотооо ;д но вече съм си свикнала.
the sky is the limit.
Спортувай
ам аз имам същия проблем,дължи се на слабо периферно кръвообръщение,та аз си биех кобаламин (Витамин В12) който спомага иманно за това,а там за гинкобилобата и блабла това е за 80 годишни склеротици и то оросява мозъка,та аз си биех сутрин рано преди ядене по една ампула 1000 единици,но това го правех на моя отговорност без да се консултирам с лекар просто защото следвам медицина,но ми помогна особено сега зимата,крайниците ми не бяха като калорифери естествено,но не измръзваха и при мен имаше ефект та ако решиш все пак да пробваш това се консултирай с лекар първо да го одобри и ако го одобри да ти каже как да приемаш витамина и спокойно до сега няма случай за хипердозация с този витамин няма и странични ефекти така че спокойно![]()
Пий ракия... никога не е студено когато е наблизо![]()
Who's next!