Мисля че между 13-30 , 20- 40 и 30-50 е различно.Мисля че едно 13 годишно няма да има общи теми с един мъж на 30 , поради простата прична , че тя е дете.Може би най - малко ще се проявява разликата в мисленето при 30 - 50 .Тогава и жената и мъжа ще са по - улегнали.Аз попадам във втората група 20-40.Зная , че 20 години не са много, за себе си аз съм преценила , че така ми е добре, не искам да давам на пример на никого.Никога не съм предполагала , че мога да имам връзка с човек , с който имаме такава разлика , но ето че е факт.Смятам , че не зависи толкова от възрастта , колкото от човека.Ако беше някой , който да търси компания и секс нямаше да се получи.И не виждам защо когато си открил човека за който винаги си мечтал и си търсил да се откажеш от него заради това , че хората няма да го одобрят.Не говоря само за възраст.А ако е от друг етнос , или по - нисък от момичето пак се подхвърлят злобни коментари от рода на "Толкова ли няма българи , че с тоя!?" или "Виж ги пък тия , тя една глава по-висока от него".Понякога хората просто се обичат.