.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Тема: 14.02.2011

14.02.2011

Здравейте, наближава Св. Валентин, за някои очакван ден, а за др не чак толкова ... И така към въпросчето - От колко време сте с вашата половинка и какво бихте й купили ... Аз мисля да купя на моето момче едно кученце, на което ще вържа една синя панделка и мисля че мн би се зарадвал и отделно вино с кутия бонбони

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ще използваме тази дата да се поглезим.
    Засега идеята ми е да поръчаме нещо по- така и да си вземем бутилка хубаво вино, за да почетем по стар стил Трифон Зарезан. Все още не знам какво точно ще купя, но имам идеи няколко и разглеждам по магазините. Не държа да си разменяме подаръци. Не искам да ми купува нищо. Без повод ми е взимал предостатъчно неща.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Да супер, весело изкарване ти желая :P

Честно казано не знам какво ще подаря, защото и на 5-ти правим 6 месецаа и ще се постарая да купя красиви подаръци и за 2-та случая.
    Иначе мисля да подаря вино с кутия бонбони, плюшка или нещо друго (обикновено ми хрумват неща в последния момент), а и съм много добра в опаковането и на измислянето на екзотични подаръци от хартия..
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от vanessa101
    Да супер, весело изкарване ти желая :P
    Мерси.
    Въпреки пожеланието, обаче, ти обръщам внимание да не трупаш постове.

П. П. За протокола- почти 5 години сме заедно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3
    Плюшка за момче?...не ви разбирам ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Свършиха се българските празници, че празнуваме чуждите Мммм не.. не празнувам тази идиотщина. Жалко, че хората не се замислят, над този въпрос...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Нямам гадже,но имам 10% намаление за пакет "Свети Валентин" в един хотел във Велинград. Ако има желаещи млади ергени, да казват

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Смерт и дифтерия.

В най-оптималния случай мога да дам едно цвете.

Ама трябва да съм много залухан.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest
    А сигурна ли си, че има условия да гледа кучето? Не само ти да си мислиш така, но и той да го е казвал?

Не сме решили нищо все още... Вероятно няма да си подаряваме подаръци, а просто ще се поглезим двамата.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А ние от 2 години не го празнуваме. Не ми харесва този празник.
    Ако съм в настроение, може да му пратя онлайн картичка. И толкова. Не искам да ходим на ресторант, нито да се приготвя специална вечеря вкъщи.

За мен няма нищо по-противно от масовото тичане по ресторантите на някои знаменателни дати.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на TheBeliever
    От 2 години сме заедно и не празнуваме Св. Валентин. Самата идея на празника не ни допада, пък и предпочитаме да се съберем с приятели и да почетем българския празник.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Аз не празнувам Св.Валентин,а празнувам Трифон Зарезан и то два пъти в годината на 1.02 и 14.02

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    От 2 години сме заедно и не празнуваме Св. Валентин. Самата идея на празника не ни допада, пък и предпочитаме да се съберем с приятели и да почетем българския празник.

Евалата, все пак имало и нормално мислещи хора (като мен )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Определено не го празнуваме тоя празник. Случвало се е минали години да си подаряваме по някоя лиготийка, но толкова. Аз имам едно на ум да се поглезим с хубаво вино и готини шоколадови бонбонки този път, но ще го решим допълнително.
    //от почти 3 години сме заедно.

Не празнувам чужди празници.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    А сигурна ли си, че има условия да гледа кучето? Не само ти да си мислиш така, но и той да го е казвал?

Не сме решили нищо все още... Вероятно няма да си подаряваме подаръци, а просто ще се поглезим двамата.
    Да сигорна съм, че има условия да го гледа, а и без това той мн обича кучетата и ми е казвал, че мн ще се зарадва, ако си има

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ще се напием като свине с колегите през деня а вечерта шефа ни е обещал да ни линчува с луканка и вино
    ОДИН!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Определено не го празнуваме тоя празник. Случвало се е минали години да си подаряваме по някоя лиготийка, но толкова. Аз имам едно на ум да се поглезим с хубаво вино и готини шоколадови бонбонки този път, но ще го решим допълнително.
    //от почти 3 години сме заедно.
    Последно нек'ва реклама ли к'во В кръга на майтапа

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Свършиха се българските празници, че празнуваме чуждите Мммм не.. не празнувам тази идиотщина. Жалко, че хората не се замислят, над този въпрос...
    +1
    От 364 други дни (365 във високосна година) защо точно е избран един от тях, за да се покаже колко много се обичат двама души, да си подаряват подаръци, да се глезят и т.н. ? Нима това не става ежедневно, ежеседмично и ежемесечно, за да има и още един чужд "празник". Според мен е по-хубаво подарък без повод, или поне рожден ден или имен ден, малко ми звучи тъпо точно за единия ден в годината да се правят такива подготовки, та то става и без много уговорки и нагласа..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    4 месеца сме заедно..
    няма как да сме заедно тогава, а и не знам дали щяхме да го празнуваме.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Плюшка за момче?...не ви разбирам ^^
    Хм.. Не разбирам нищо лошо да подариш нещо плюшено на мъж (момче).. Особено, ако е нещо забавно и разтоварващо и същевремнно любовно, а и ако е от сърце.
    И не мога да разбера - какво толкова "ненормално" има в този празник (като изключим факта, че е католически /или това е достатъчно условие/) ? И все пак любовта може да се доказва абсолютно всеки ден и гледам да я доказвам всекидневно, даже ежеминутно. И все пак донякъде сте прави, че това не е единствения ден от тези 364 дни в годината, в които можем да докажем чувствата си на половинката.
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Смерт и дифтерия.

В най-оптималния случай мога да дам едно цвете.

Ама трябва да съм много залухан.
    Е, глупости, много мил жест си е.

Тъпото на този "празник" е, че е очакван.
    Не съм убедена, че бих се зарадвала ако имам връзка момчето да ми подари нещо.
    През цялото време ще си мисля, че го е направил, за да не ми стане тъпо, и "защото трябва", а не защото наистина е искал да ме зарадва. И така подаръкът става "фалшив" и студен .. Тъпо е да ти подарят балон, мечка или каквото и да е, просто с идеята, че "трябва".

На този фалшив празник Варна се пълни с хора, хванати за ръце, с балони в ръка и т.н. и си мисля - а колко от тези хора наистина са влюбени и са искали да зарадват човека до себе си?
    Или просто единият по навик е взел нещо, за да не обиди другия, което прави подаръкът неискрен, и направен защото "така трябва", а не защото наистина човекът е искал да зарадва другия.

Много сложно става ...
    Аз лично не обичам неща проформа.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Не знам дали дотогава все още ще съм с моичкия. При всички случаи няма да празнувам нищо. Приятелите ми ще са твърде заети да се шибат като животни по случай празника, та няма да има с кого да се пие. Ако съм си взела изпита може да купя бутилка вино да почерпя нашите.

От близо година сме заедно.И ние не празнуваме.Подаряваме си подаръци и се глезим без повод.Пък и така като не очаква нищо изненадата е по- приятна
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си