.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: 14.02.2011

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Ама вие сте били големи скептици в тоя форум бе Не празнували чужди празници,изобщо не празнували,защото било лигаво...Ок,чужд празник е,ама не сте ли малко лицемерни като пушите чужди цигари,пиете чужд алкохол(за пушачи и пиячи),пазарувате чужди дрешки и ядете и пиете чужди храни и напитки(КФС,МакДоналдс,Кок -Кола и т.н) А видях едно мнение,че имало още 364/365 дни в годината и защо трябвало точно на една дата да се празнува...Ами празниците са направени за това,че да сплотяват и да събират хората и те са повод да покажеш на човека до теб колко държиш на него и т.н.Защото според мен е редно да направиш нещо по-специално за човека до теб и да се поглезите...Именно на точно определена дата,защото тя е повод да го направите и да се отдадете един на друг,а не просто да си казваш:"Аз знам,че той/тя ме обича".Друго си е романтичния жест,но май аз съм прекалено романтична и с остарели разбирания....
    Tъкмо мислех да влизам само зарад това и да пиша цял роман,но ти го направи вместо мен.Евала,точно така е,който не го осъзнава и много се превъзнася,майната му!! +1

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от LovinU
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Ама вие сте били големи скептици в тоя форум бе Не празнували чужди празници,изобщо не празнували,защото било лигаво...Ок,чужд празник е,ама не сте ли малко лицемерни като пушите чужди цигари,пиете чужд алкохол(за пушачи и пиячи),пазарувате чужди дрешки и ядете и пиете чужди храни и напитки(КФС,МакДоналдс,Кок -Кола и т.н) А видях едно мнение,че имало още 364/365 дни в годината и защо трябвало точно на една дата да се празнува...Ами празниците са направени за това,че да сплотяват и да събират хората и те са повод да покажеш на човека до теб колко държиш на него и т.н.Защото според мен е редно да направиш нещо по-специално за човека до теб и да се поглезите...Именно на точно определена дата,защото тя е повод да го направите и да се отдадете един на друг,а не просто да си казваш:"Аз знам,че той/тя ме обича".Друго си е романтичния жест,но май аз съм прекалено романтична и с остарели разбирания....
    Tъкмо мислех да влизам само зарад това и да пиша цял роман,но ти го направи вместо мен.Евала,точно така е,който не го осъзнава и много се превъзнася,майната му!! +1
    Аз нямам нужда от специален повод, за да покажа на човека до мен колко държа на него. Нито от дата, която да ми напомня да му засвидетелствам любовта си. Не преценям по календара кога да му направя романтичен жест и всеки един ден прекаран с него за мен е ден на влюбените.

Но щом моето мнение се различава от вашето значи се превъзнасям... майната ми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен
    Град
    <3
    Колко лигаво. Тоз празник е толкова изкуствен и фалшив, че няма на къде. Листа от рози...още по-лигаво и неромантично... О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ми хубаво бе,правете си к'вото искате,баси (или по точно не правете нищо) .. Ако 'щете чествайте празника,ако 'щете се занимавайте с подаръци и подобни ''лиготии''. Доказвайте си любовта ако искате всяка минута,това не прави Св.Валентин глупав и безсмислен. НО Всеки с мнението си .

The end .

Град
    blagoevgrad
    амм от скоро сме заедно някъде 2 месеца .. няма да е нещо особено може би ще идем на кино и после в къщи с приятели да се почерпим за българския празник..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бих дузпата на гаджето миналата седмица, а и да имах гадже тоя католически празник не го уважавам (православен съм). Смятам да се почерпим някъде с приятели за нашенския празник.

чак ми омръзна да оплювам тази лиготия

1. Това е празник НЕ на влюбените, а на китайските производители на плюшени мечета и сърчица.
    2. Мисля че по-голямата част от християните в България са православни, а не католици , защото този "празник" се води католически.
    3. Мааалко се повтарям с хората преди мен, но нямам нужда от специален ден, за да покажа на любимия човек, че го обичам. Щом сте толкова романтични правете го всеки ден или всяка седмица, но защо да е точно на 14.02?!?!?!?!
    4. Само на свИти валИнтин ли трябва да си правите подаръци и да бъдете романтични?

може и да има още нещо, не се сещам в момента
    гади ми се от сърчицатЪЪЪ и мИчетатЪ по магазините
    да ви имам празника

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    И ние ще го празнуваме на саме у тях. От сега съм го предупредила, че искам сама да украся стаята за случая, демек да си намери работа за 2 часа..
    Иначе няма да правя нищо сложно: вечеря ( салатка, основно, десерт и вино ) , много свещи, балони, хубаво бельо и много секс..
    и аз съм запланувала точно това но още не съм тръгнала да си търся сексиииииии бельо..а като се знам каква съм претенция..ще отнеме цял ден по магазините

Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    чак ми омръзна да оплювам тази лиготия

1. Това е празник НЕ на влюбените, а на китайските производители на плюшени мечета и сърчица.
    2. Мисля че по-голямата част от християните в България са православни, а не католици , защото този "празник" се води католически.
    3. Мааалко се повтарям с хората преди мен, но нямам нужда от специален ден, за да покажа на любимия човек, че го обичам. Щом сте толкова романтични правете го всеки ден или всяка седмица, но защо да е точно на 14.02?!?!?!?!
    4. Само на свИти валИнтин ли трябва да си правите подаръци и да бъдете романтични?

може и да има още нещо, не се сещам в момента
    гади ми се от сърчицатЪЪЪ и мИчетатЪ по магазините
    да ви имам празника

Абсолютно съгласна.

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    И ние ще го празнуваме на саме у тях. От сега съм го предупредила, че искам сама да украся стаята за случая, демек да си намери работа за 2 часа..
    Иначе няма да правя нищо сложно: вечеря ( салатка, основно, десерт и вино ) , много свещи, балони, хубаво бельо и много секс..
    и аз съм запланувала точно това но още не съм тръгнала да си търся сексиииииии бельо..а като се знам каква съм претенция..ще отнеме цял ден по магазините
    Хихихи.. Знам за какво говориш.
    Аз се спрях на едно боди, защото реших че няма смисъл чак пък толкова да се изръсвам при полужение, че едва ли ще го нося после..
    нещо такова имам предвид.. http://fashionsupreme.co.uk/images/p...00/12815-0.jpg
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    О боже.. защо чакате специален ден, определен от някакви ретарди, за да се обичате ? Ние ще говорим по телефона цяла нощ, както на миналия св.валентин и както всяка вечер о.О

Значии аз имам една идейка ние няма да го празнуваме кой знае колко традиционно ако мога да го нарека или поне така си мисля но аз искам да му направя малка изненадка мисля да купя една бутилка вино да и махна етикета и да направя аз да си рисувам сърчица и такива глупости мисля че ще стане много ефектно и ако се държи добре може да получи и нещо друго

Ние миналата година не го празнувахме особено. Вечерта преди това бяхме с приятели на DNB парти и се прибрахме у тях към 4, бяхме много изморени, на другия ден му бях приготвила малка изненада. Изгоних го от стаята, сложих запалени свещички на земята, по бельо и държах малка картичка, на която пишеше Хубаво момиче съм, знам - няма лесно да се дам. Последното естествено беше за бъзика. Бях купила и бебешко олио, защото отдавна се канехме да си правим масажи. Тази година мисля най-сетне да си осъществим плана за масажа подобаващо + още от Коледа насам се каня да си купя някоя по-предизвикателна нощничка и да го изненадам така (примерно http://men.hotnews.bg/uploads/tinymc...ingerie-02.jpg ) Той неведнъж ми е намеквал, че харесва подобни работи, така че явно му се иска. Но няма да е нищо фрапиращо, за да може и по-нататък да я използвам. А иначе какво ще правим още не сме решили, но в този студ най-вероятно ще се затворим на топло, ще си направим нещо вкусно за хапване и ще гледаме филм.
    Иначе съм съгласна, че празника е много комерсиален вече. Така всеки ще очаква нещо, било то цвете или подарък или каквото и да е било. Губи се самата изненада. Много повече бих се зарадвала на цвете/малко подаръче/някаква изненада дори в най-лошия ми ден, отколкото на този празник, защото ще го очаквам. А аз обичам изненадите.
    Ако все пак искате да изненадате любимия/любимата, направете нещо по-нестандартно. Примерно мъжете вместо клишираната роза или букет от цветя, купете й красиво цвете в саксия ( естествено ако обича цветя ). Така хем се изпълва идеята за цвете, хем ще издържи по-дълго и ще й е кеф да се грижи за него. Момичета, вие се замислете за нещо, което той ви е казвал/намеквал, че иска или харесва и му го вземете/изпълнете. Със сигурност ще се зарадва повече на това, отколкото на плюшено мече и един куп сърчица.

Влюбена съм от повече от 1 година,но съвсем наскоро нещата успяха да се развият както си мечтаех дълго време.В интерес на истината не сме обсъждали дали ще си разменяме подаръци,но лично аз смятам да купя нещо символично,но не прекалено скъпо без уговорки (това е нещо като начин да разбера колко държи на мен и дали ще се сети да ми подари без подсказка ).Надявам се този ден да мине добре,защото предишния ми Св.Валентин си беше меко казано ужасен

Щастливо необвързана съм (за сега). Ще "празнувам" на запой със стари приятели.

Нямам нужда от повод, за да кажа на някого колко го обичам.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Ние сме заедно от 2 години, за празника ще му подаря мой портрет да му остане за спомен!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    ... и ще й е кеф да се грижи за него.
    Или ще го убие (цветето, не момчето :Д), ако е саката като мен Баси, 2 кактуса уморих!

Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    (това е нещо като начин да разбера колко държи на мен и дали ще се сети да ми подари без подсказка )
    Ти сериозно ли вярваш, че това показва дали държи на теб?! ОМГ!

Вчера ми изникна една идея, благодаря на един форумец за нея
    Мисля да му цъфна на вратата в бизнес облекло и с хубав алкохол... и да го поглезя доволно. Примерно с масаж... но няма да се оливам, че предният път беше на път да заспи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    ... и ще й е кеф да се грижи за него.
    Или ще го убие (цветето, не момчето :Д), ако е саката като мен Баси, 2 кактуса уморих!

Цитирай Първоначално написано от love_you_boy
    (това е нещо като начин да разбера колко държи на мен и дали ще се сети да ми подари без подсказка )
    Ти сериозно ли вярваш, че това показва дали държи на теб?! ОМГ!

Вчера ми изникна една идея, благодаря на един форумец за нея
    Мисля да му цъфна на вратата в бизнес облекло и с хубав алкохол... и да го поглезя доволно. Примерно с масаж... но няма да се оливам, че предният път беше на път да заспи.
    Е аз за това споменах, само ако обича цветя и се занимава с такива работи. Иначе с масажите наистина трябва да се внимава. Аз един път много бях изнервена за нещо и той тръгна да ме успокоява, леко ме разтриваше... и аз взех, че заспах. После ме бъзика, вика сега верно, че исках да се успокоиш, ама чак пък толкова...

Супер фен
    йес, има тема за свети вазелин!
    и са кво че подарявате

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Колко лигаво. Тоз празник е толкова изкуствен и фалшив, че няма на къде. Листа от рози...още по-лигаво и неромантично... О.о
    На мен пък ми звучи романтично и нежно,макар че не съм почитателка на розите ,обожавам разпръснати по леглото листа от рози.

-Не сме решили как ще го празнуваме
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

поздраФчи за всички които празнуват свИти валИнтин

По-добре пиян след Трифон Зарезан, отколкото със СПИН след Св. Валентин.

Ще си купувате копринени гащи само защото на 14.02 американците почитат светия, за който половината от вас си нямат и идея? Уоу...

Хе Хе а пък ние с моят приятел правим 2 месеца точно на 14,02
    И много се чудя за подаръка , хем е двоен празника трябва да е нещо специално . Смятам да му взема някакви палави боксерки ии още нещо ''влюбенко '' там :P

Боксерките са хубава идея.. ^^
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Всяка година едно и също и тук във форума, по медий, в магазините...
    Аз лично не го харесвам този празник и сме решили, че няма да го празнуваме въпреки че всичките ми приятелки са възмутени от факта..
    Но ще си призная, че ми е приатно като мина покрай някоя хубаво украсена витрина
    Сигурно ще го изненадам с една валентинка, защото не очаква да има подарък И само да попитам да я купя от някъде или ръчно изработена е по-добрият вариант

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си