.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Тема: 14.02.2011

Повече от фен Аватара на Taam
    Никакво настроение за тоя празник... Не ,че някога е имало, обаче тая година съм крайно против.
    Но пък е яко да гледаш хората как се радват. о.О
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Ще си купувате копринени гащи само защото на 14.02 американците почитат светия, за който половината от вас си нямат и идея? Уоу...

Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Всяка година едно и също и тук във форума, по медий, в магазините...
    Аз лично не го харесвам този празник и сме решили, че няма да го празнуваме въпреки че всичките ми приятелки са възмутени от факта..
    Но ще си призная, че ми е приатно като мина покрай някоя хубаво украсена витрина
    Сигурно ще го изненадам с една валентинка, защото не очаква да има подарък И само да попитам да я купя от някъде или ръчно изработена е по-добрият вариант
    Ми според зависи Ако имаш талант в изработването на картички, имаш дарбата да рисуваш (която аз нямам ) е по-добре да си я изработиш ръчно. Но ако не можеш или се затрудняваш по-добре би било да я купиш, без това вече има най-различни валентинки. Късмет с валентинката и весело изкарване

И аз се чудя какво да подаря на приятеля ми,тъй като сме заедно от 2 седмици.Намислила съм един часовник,но нз дали ще е удачно...все пак сме от скоро заедно Вие как мислите-добра идея ли е ??

Град
    Lap of Gods
    такива празници не зачитам.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от snowlady
    И аз се чудя какво да подаря на приятеля ми,тъй като сме заедно от 2 седмици.Намислила съм един часовник,но нз дали ще е удачно...все пак сме от скоро заедно Вие как мислите-добра идея ли е ??
    Ако имаш финансовата възможност и усещаш, че с момчето ще се задържите, защо не?
    Ние бяхме заедно от 5 дни и на рождения му ден му подарих сребърна гривна.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    С моята половинка се разделихме седмица преди СВ.Не съм католичка,не го празнувам тоя тъп празник. Боли ме к*ра.

Абееее е*ала съм го и в празника и чудото нищо не празнувам ! напоследък при мен настроението го няма никакво !..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си