- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хаха wtf 91 feat 96 :lol:
0.o снощи на чашка набарах една компания момичетаотделих се от мойта компания иии ударихме 1 лафче около час и половина ииии така и не се запознахме (то след като разбрах, че са 96, изобщо не ме интересуваше, кои са
ама се прибирам иии какво да гледам 0.о във фейсбука ме намерили иии ми искат приятелство
)
Стана въпрос за това, че са малки с големи възможности иии сега ми е чудно, колко ли големи възможности имат![]()
![]()
Иначе симпатяги ... ама много малки ве 0.о
Не ви ли изглежда странно ?! та те са 8 клас![]()
Не се занимавай с малки кифли.
После ще те съдят за педофилство,a и бащите им ще те млатят.![]()
![]()
Малко трудно ще го съдят за педофилство като приемем факта че той е на 19, а те са на по 14 години.![]()
Това са само 5 години разлика.
Иначе към автора. Ти си знаеш дали те устройва такава разлика. Проблеми може да имаш единствено ако решиш да правиш секс с някоя от тях, защото ти се водиш пълнолетен, а те даже и непълнолетни не се водят още. Водят се малолетни и при един такъв проблем ти като батко пълнолетен може да го отнесеш.![]()
По-скоро за склоняване на непълнолетно лице към секс
Пак ще ям кура де ...![]()
По-скоро малко по лошо. Склонявате на малолетни лица към секс.Първоначално написано от TheTiger
При непълнолетни може и да де носиш отговорност стига момичето да каже че е била съгласна, а да не реши да те обельоса тя или някой от семеството и, защото тогава носиш отговорност. Непълнолетните са от 16 до 18 годишни.
Малолетните са под 16 години и нямат право да решават такива въпроси. Няма били съгласни, били несъгласни. Ти поемаш цялата винаги, а това че си пълнолетен е още по лошо за теб в случая.![]()
Първоначално написано от TooRareToDie
Е точно за педофилство няма как да го съдят.![]()
Иначе педофили в днешно време много. Тръгнал ми някакъв 50-60 годишен чичка с някакво 19-20 годишни момиче.![]()
Абе какви са тези ПРОСТОТИИ дето ги говорите бе божееееВие въобще наясно ли сте, какво е то ПЕДОФИЛИЯ?!?!?! И да Ви попитам аз Вас, Сашета бъгнати, защо сте я проснали тази тема в раздел Любов
![]()
Няма значение дали той е на 20 или на 50години, ТЯ Е НЕПЪЛНОЛЕТНА. Ще го съдят! Ако им се занимава на техните. Абе я хванете да прочетете някоя друга книжка, вместо да ми спорите тука! Неграмотници !
Напротив,имат право да го съдят.Малко трудно ще го съдят за педофилство като приемем факта че той е на 19, а те са на по 14 години.
Това са само 5 години разлика.
Те не само,че са НЕпълнолетни,те са МАЛОЛЕТНИ.
Само една тяхна дума може да стан напечено положението![]()
И аз не съм казал че не могат.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Само че за педофилия трябва да има мноооого по-голяма възрастова разлика от 5 години, независимо кой на колко е.
П.П.TooRareToDie браво бе грамотнико, ти си наща гордост.![]()
Първоначално написано от TooRareToDie
Да аз чета много внимателно. Даже си го препрочитам и два пъти, но ти нещо май не четеш както трябва, наборе.![]()
Те са само 8ми клас, а ти си пълен пе-де-ра-стЛек ден
The law says 14
Всъщност като за замислиш щом са ти интересни хора с 5 години по-малки от теб, значи хич те няма в главата.
Особено на тая възраст.
Ами разликата е, че човешкият интелект се развива от самосебе си до към 18-тата година. След това си зависи от нас как го развиваме.
Което ще рече, че 15 годишните са интелектуално изостанали от 20 годишните. И то в значително отношение.
Това не е обида, това е факт.
Авторе, нещо ти има![]()
Мисля, че тази тема е опит да покажеш к'ъв пич си и как ти се лепят малките кифли, обаче ти, понеже не си просто пич, ами си и баааси коравия и свестен пич, се възмущаваш от това. Пхахаха...![]()
Съгласна съм с cranberry696 и останалите, изразили мнение в този стил. И да, законната възраст да правиш секс е 14 години. Също така на 14 ставаш непълнолетен (т.е. не си малолетен), не на 16.
Между другото, аз съм '95. И преди година, и преди две, че и преди три (колкото и скандално да ти звучи) момчета с 5 че и с повече години по-големи от мен са ме сваляли и са търсели компанията ми, дори когато съм давала да се разбере, че няма да бъдем повече от приятели. Повечето от типа "надути бройкаджии", признавам, но все пак готини и интересни хора, с които съм провеждала нормални разговори и, убедена съм, интригувала.
Защо подобни неща ви шокират толкова?За едни "пробуждането" - физическо, емоционално, чувствено, става още на 12, а за други - чак на 17. Кой когато се почувства готов.
Ако си стискаш краката до 18-годишна възраст, това няма да те направи по-зряла, нито пък ще окаже някакво влияние върху умствения ти капацитет. Важи и обратното.
И, ако си на 14, но си интелигентна и въобще точна, това не те прави по-лоша от 18-годишно посредствено момиче. Даже напротив!
w0sh, това е така, но защо не отчетеш факта, че хората достигат различно интелектуално ниво през живота си? И ако той е с IQ 120, тя може да има близко до неговото, но да може да го развива още.
all day... all night... what the fuck?!
Аз знам, че това е научно доказано.
Мисля, че на база интелект и психично развитие съм достатъчно наясно с процесите и факторите, които имат влияние върху него.
ScarletBite: Аз не казвам, че момичетата са глупави, а че авторът е малко бавничък зад черепната кутия, щом му е интересно с толкова малки.
Хаха филмари ! Щяли да го съдят .. могат да го съдят само ако онези се окажат кучки и наговорят някви глупости.Иначе брат .. да не ти пука,ако те кефят.Разликата не е толкова фрапираща.Голям проблем направихте от някакви си 4-5 години.![]()
Кой както си му харесва, но мисля че преди да се изказваш така меко казано абсурдно трябва първо да прочетеш една книжка наречена "Конституция на Република България".Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Други си е да се чувстваш кака и по-голяма на интелектуално ниво от твоите набори нали?Първоначално написано от ScarletBite
![]()
И не че тия момчета често не са искали да си легнат с едно наивно и младо момиче.![]()
Съжалявам, но даже и да се окажа тесногръд не приемам "пробуждането" на 11 години ако става въпрос за секс. Това е просто една глупава постъпка на едно дете желаещо да се има за голямата кака и мислещо си че това ще го направи с по-голям капацитет от другите. Все още неосъзнаващо че някога горчиво може да съжалява за това. Затова и закона на стрната си казва-до 16 години малолетни-не могат да взимат решения за такава стъпка, защото още не са узрели достатъчно за да са им ясни последствията. Това че има и много по-големи, които още не са узряли достатъчно си е съвсем друг въпрос.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
И това често идва с времето особено на по-млади години. Има и по интелигентни, но често не могат да се сравняват с интелекта на някой доста по-голям от тях.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
5 години може и да нямат значение в отношенията между 25 и 30 годишен, както и в такива между мен и 17 годишен,но 15-19 е почти толкова нелепо, колкото и 5-10 годишни.
Толкова ли си загорял, че да налиташ на малки момиченца?
Оо не повярвай ми разликата е огромна,не знам въобще как можеш да правиш такова сравнение.Първоначално написано от w0sh
![]()