- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14.02.2011
Няма лошо бе. Просто момчетата не се кефят на плюшени играчки. На теб ако ти подари гаечен ключ ще му се изкефиш ли?Първоначално написано от twilightkid
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ние това не го празнумаме. Само Трифон Зарезан зачитам на тази дата![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако има за к'во да го ползвам..Първоначално написано от ShtrudeL
А пък и той харесва плюшките, които са с някакви по - забавни физиономии примерно ..
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Да бе айде стига сега. Вярваш ли си, че би се израдвала на гаечен ключ? Ама реално се постави в ситуацията. И би му скочила на врата? ТОлкова си мечтала за него...стига лигавщини моля. ^^
Ако ти е казал, че ги обича, то е за да не те обиди. Ако им се радва и лигави, то също е да не те обиди. Има и друг вариант разбира се. Може да е леко гей.
Мир и любов <3 (hug)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Странно е, но само на този ден от цялата година нямам желание за нищо романтично.
Не казвам, че празникът не е хубав, просто хората много се вживяват в него и правят всичко да изглежда толкова изкуствено, че дори не ми се обяснява.
И спря да се върти за миг земята..
Заедно сме от 2 години, но така като празника е в Понеделник сигурно няма да го празнуваме (защото няма да сме заедно), но по някакъв начин ще се постарая да го изненадам, даже ако трябва и по пощата ще му пратя подаръка.
A колкото до подаръка не съм измислила точно какво да бъде, но мисля да е нещо малко
![]()
Това ще ни е трети Св.Валентин. До сега не сме правили нищо кой знае какво. Подарява ми някое цвете, купуваме си кутия бонобни, може да отидем някъде и това е. И подаръци сме си разменяли , но не кой знае какви - малки и символични ; ) Това е .
Със себе си се запознах преди близо 15 години. Но няма да празнуваме. Няма да си подаряваме подаръци, няма да се глезим. Правим го почти всеки ден, не мисля, че ни трябва специален, за да се лигочим. А, да! И гледайте да не ревете на тоя празник.
П.П.: Няма да е лошо да знаете легендата за тоя празник.
Аз ще подарявам на моето момче торта под формата на сърце с наша снимка отгоре.
Ще го отпразнуваме насамеОтдавна не си разменяме подаръци на този празник. Заедно сме от 3 години.
И ние ще го празнуваме на саме у тях.От сега съм го предупредила, че искам сама да украся стаята за случая, демек да си намери работа за 2 часа..
![]()
![]()
![]()
Иначе няма да правя нищо сложно: вечеря ( салатка, основно, десерт и вино ) , много свещи, балони, хубаво бельо и много секс..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
предпочитам Трифон Зарезан
не че имам нещо против Св.Валентин, просто според мен ако държиш на половинката може да го показваш непрекъснато и без повод , а не на една измислена дата
ама весело ви изкарване де![]()
lick lick lick lick me lika e lollipop !
Не мога да разбера защо тръгваш с рогата, когато стане дума за любов?Първоначално написано от TheNewReligion
Иначе легендата я знаем доста добре... от години.
Как ще празнуваме... вероятно ще отидем някъде само двамата, ще се поглезим с някаква по-различна храна, вино, шоколад. Може да си подарим нещо малко. Аз купих картичка вече - ръчно направена от една позната на семейството, която опакова подаръци професионално.
Мисля да му подаря книжката "Мечо Пух", защото съм потресена, че не я е чел и ми е обещал от декември да я прочете. Сигурно ще му подаря и една друга книга, която си беше харесал.
идейката никак не е лоша, на колко си?? [питам защото ми е интересно на каква възраст се празнува Св.Валентин по този начин]Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
ии по темата.... едва ли ще сме заедно до тогава...
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
Ама вие сте били големи скептици в тоя форум беНе празнували чужди празници,изобщо не празнували,защото било лигаво...Ок,чужд празник е,ама не сте ли малко лицемерни като пушите чужди цигари,пиете чужд алкохол(за пушачи и пиячи),пазарувате чужди дрешки и ядете и пиете чужди храни и напитки(КФС,МакДоналдс,Кок -Кола и т.н) А видях едно мнение,че имало още 364/365 дни в годината и защо трябвало точно на една дата да се празнува...Ами празниците са направени за това,че да сплотяват и да събират хората и те са повод да покажеш на човека до теб колко държиш на него и т.н.Защото според мен е редно да направиш нещо по-специално за човека до теб и да се поглезите...Именно на точно определена дата,защото тя е повод да го направите и да се отдадете един на друг,а не просто да си казваш:"Аз знам,че той/тя ме обича".Друго си е романтичния жест,но май аз съм прекалено романтична и с остарели разбирания....
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Да, но това започва да става лицемерно. Точно както Коледа и другите празници, но вие не осъзнавате това, защото се запленени от комерсиализма.
Коледа, Св. Валентин и т.н. отдавна са се превърнали в едни комерсиални празници, където се набляга на подаръците и отвсякъде ти се тръби да бъдеш добър, или пък "много да обичаш, да покажеш на половинката си колко го цениш" и т.н., а през останалото време кой ти плямпа по телевизията за тези неща? Сега ще се изсипят една сюрия предавания, Наталия от Морето ще говори за любовта с високопарни думи, защото й трябва точно определен ден да се сети да помисли за тези неща. Това превръща тези празници в повече от лицемерни, и даже нагласени.
Да видим Коледа: с ръка на сърцето си признай, ти колко често мислиш за сираците и недъгавите деца? Защото лицемерното влияние на медиите се сеща да ни подсеща (точно ПОДСЕЩА) за тези деца само по Коледа, когато хората започват да пращат една сюрия смс-и, да ходят на шибани благотворителни концерти и да пляскат със сълзи на очички на Ани Салич и разни други звезди, навили се да пеят "за децата".
Това обаче е комерсиално и тъпо, и никой не се сеща, че скапаният му смс няма да оправи положението в домовете за сираци, защото тия звезди вместо да си бръкнат от джоба, ходят да "пеят" и карат нас да пращаме смс-и, а те си вдигат рейтинга и залЕзналата слава..
Що се отнася до нас, магията на това тръбене, бумтене, лозунги, концерти и послания ни омагьосва за ден-два, с желание да сме адски добри и да зарадваме някого. Много добро чувство, но най-хубаво е, когато е целогодишно, бейби!
Както и със Св. Валентин - сега предаванията ще се взривят от женски лигави предавания, романтични филми, сърчица, теми за любовта, която би трябвало всеки ден да изпитваме. Извинявайте, но е наистина фалшиво.
ОПРЕДЕЛЕНО! И няма лошо да го правим на св. Валентин, ама почва да се оказва, че едва ли не ни подсеща да изненадаме любимия с нещо, което той обича, а да не говорим, че заради масовото влияние на празника, хората тръгват да обикалят по магазините за подаръци защото "така трябва". Не вярвам голяма част от вас да не правят това нещо (вкл. и по Коледа) от един простичък д ъ л г. Като казвам дълг, не е задължително да ви е неприятно да го изпълнявате, може и да сте ентусиазирани, но фактът е налице - че го правите проформа и защото така трябва на този ден.Много е хубаво да показваш на някого, че държиш на него
Е.. моля ти се.Защото според мен е редно да направиш нещо по-специално за човека до теб и да се поглезите...Именно на точно определена дата,защото тя е повод да го направите и да се отдадете един на друг,а не просто да си казваш:"Аз знам,че той/тя ме обича".Друго си е романтичния жест,но май аз съм прекалено романтична и с остарели разбирания....
И аз съм романтичка и то голяма![]()
Просто мисля, че трябва да се отдаваме не по задължение или притиснати от медийната реклама и бумът на магазините за сърчица, а защото наистина чувстваме че искаме да зарадваме някого.
Сега ще помоля да не получавам отговори от определени хора, как те и без повод правят подаръци и т.н. - няма лошо, даже е похвално, но това не прави празникът по-малко измислен, предвид , че г о л я м а ч а с т от хората само се превземат на тази дата.
Хубаво ще ми стане, като на всяка жена, от някакъв подарък, но ако знам, че е "по задължение", може би ще ми стане тъпо...
Друго са си спонтанните изненади. На някого да му хрумне да ти купи шоколад и хубаво вино ЕЙ ТАКА, а не защото "сега е моментът".
Нямам против някой искрено да иска да ме зарадва на св. Валентин, но в голяма степен хората го правят не от искрени чувства. Обикновено се наглеждаме на огромен фалш по телевизията и улицата, как за един ден всички са щастливи, разнасят си подаръци, ходят с балони по улицата, а аз си мисля реалистично: "Колко от тях наистина се разбират идеално или просто го играят влюбени?" Мъже, подарят на жените си някви балони, букети, а кой знае как им изневерят.. Всякви неща фалшиви можеш да видиш в този ден.
РозоваПан7ера, и ти си много надъхана обикновено, и имаш защо, защото си умна, но никой не ти прави забележки. Защо ти пречи момичето?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Романтиката не е лошо нещо. Кофти е, че сме един вид задължени да сме романтични точно на 14ти февруари. На 11-12 трябва да ми дойде. Като ме заболи корема и кръста и като се почувствам като парцал и ще ми е точно до романтика.Първоначално написано от PyCoKoCkA93
![]()
По темата: Говорихме, но нищо не решихме. Просто ще сме си сами и ще си се радваме. Подарък предполагам, че ще взема, въпреки че не държа на подаръците с повод.![]()
И какво като е католически празник ? Това разделение на църквите е пълна глупост, поне според мен. Halloween също е католически празник, но масово се празнува. Все пак въпрос на нагласа и на гледна точка. И както има Деня на майката, Деня на медицинските работници и т.н. (важни хора в живота ни и в обществото, които принципно почитаме всеки ден), така има и на влюбените. Едва ли само на Никулден ядете риба, или само на Трифон Зарезан пиете вино.. Просто за всяко нещо си има ден, по-специален от другите
Ние сме заедно от 3 години и малко. Тогава едва ли ще сме двамата, но ще намерим начин по-късно да се видим и да се поглезим![]()
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
На 17 съм..Първоначално написано от xxmexx
![]()
[quote="SugarLolLipoPsS"][quote="xxmexx"]Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
Това чесно казано много ми допадна![]()
[quote="qna0115"][quote="SugarLolLipoPsS"]Първоначално написано от xxmexx
И на мен страшно много ми харесва, но изисква много подготовкаа..Днес поръчак от един сайт 50 листа от роза.
![]()
ами с моя решихме да празнуваме Трифон Зарезан с приятели и после да сме в тях да пием вино и да хапнем нещо, а пък за подарък още не съм решила![]()
Как искам и аз да празнувам св.валентин ..като чета само какви планове имате особенно SugarLolLipoPsS и направоо.....ми се плаче..Иска ми се и аз да го празнувам,но с моето момче...помогнето това да се случи(малко като кампания прозвуча) http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=386005
ето я и темата,бих се радвала да ми дадете идеи и съвети![]()
![]()
ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ,КОИТО ЩЕ ГО ПРАЗНУВАТ!!!ОБИЧАЙТЕ СЕ![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
... същото мнениеПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Все още нямаме план,но се надявам да се съберем някъде (и да дойде един специален човек) че имам изненада за всиякиНо ако ще се прави нещо ще се празнува Трифон Зарезан.
>>DjBelev<<