Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
Ама вие сте били големи скептици в тоя форум бе Не празнували чужди празници,изобщо не празнували,защото било лигаво...Ок,чужд празник е,ама не сте ли малко лицемерни като пушите чужди цигари,пиете чужд алкохол(за пушачи и пиячи),пазарувате чужди дрешки и ядете и пиете чужди храни и напитки(КФС,МакДоналдс,Кок -Кола и т.н) А видях едно мнение,че имало още 364/365 дни в годината и защо трябвало точно на една дата да се празнува...Ами празниците са направени за това,че да сплотяват и да събират хората и те са повод да покажеш на човека до теб колко държиш на него и т.н.Защото според мен е редно да направиш нещо по-специално за човека до теб и да се поглезите...Именно на точно определена дата,защото тя е повод да го направите и да се отдадете един на друг,а не просто да си казваш:"Аз знам,че той/тя ме обича".Друго си е романтичния жест,но май аз съм прекалено романтична и с остарели разбирания....
Tъкмо мислех да влизам само зарад това и да пиша цял роман,но ти го направи вместо мен.Евала,точно така е,който не го осъзнава и много се превъзнася,майната му!! +1