Ние миналата година не го празнувахме особено. Вечерта преди това бяхме с приятели на DNB парти и се прибрахме у тях към 4, бяхме много изморени, на другия ден му бях приготвила малка изненада. Изгоних го от стаята, сложих запалени свещички на земята, по бельо и държах малка картичка, на която пишеше Хубаво момиче съм, знам - няма лесно да се дам. Последното естествено беше за бъзика. Бях купила и бебешко олио, защото отдавна се канехме да си правим масажи. Тази година мисля най-сетне да си осъществим плана за масажа подобаващо + още от Коледа насам се каня да си купя някоя по-предизвикателна нощничка и да го изненадам така (примерно http://men.hotnews.bg/uploads/tinymc...ingerie-02.jpg ) Той неведнъж ми е намеквал, че харесва подобни работи, така че явно му се иска. Но няма да е нищо фрапиращо, за да може и по-нататък да я използвам. А иначе какво ще правим още не сме решили, но в този студ най-вероятно ще се затворим на топло, ще си направим нещо вкусно за хапване и ще гледаме филм.
Иначе съм съгласна, че празника е много комерсиален вече. Така всеки ще очаква нещо, било то цвете или подарък или каквото и да е било. Губи се самата изненада. Много повече бих се зарадвала на цвете/малко подаръче/някаква изненада дори в най-лошия ми ден, отколкото на този празник, защото ще го очаквам. А аз обичам изненадите.
Ако все пак искате да изненадате любимия/любимата, направете нещо по-нестандартно. Примерно мъжете вместо клишираната роза или букет от цветя, купете й красиво цвете в саксия ( естествено ако обича цветя ). Така хем се изпълва идеята за цвете, хем ще издържи по-дълго и ще й е кеф да се грижи за него. Момичета, вие се замислете за нещо, което той ви е казвал/намеквал, че иска или харесва и му го вземете/изпълнете. Със сигурност ще се зарадва повече на това, отколкото на плюшено мече и един куп сърчица.