Вчера си купих нови дънки, но като се прибрах вкъщи видях, че са ми малко малки и впити ( къде ми е била главата в пробната, и аз не знам )
Цяла вечер ги носих вкъщи с надеждата да се разтегнат, но знам, че трябва повечко време.
Та, искам да ви питам как мога да ги разтегна по - бързо, или по - скоро да се поотпуснат ?
Благодаря предварително :P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
От какъв плат са? Попринцип по теб ли трябва да са или са прави? Ако са skinny (прилепнали) трябва да са леко ластични, но само толкова, те май не се отпускат. За правите не знам, защото имам само 1 чифт. Общо взето от каквото и да са направени, какъвто и модел да са не очаквай да се отпуснат, най-много 1-2 сантиметра.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Изпери ги? Почти винаги като си купувам дънки магазинерките ме предупреждават кой после има вероятност да се разтегнат, кои не. И наистина имах едни дънки които ми бяха супер стегнати (исках по-широки, но като ми казаха че още ще се разтягат се отказах), а сега мога да ги събуя без да ги разкопчавам![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Изпери ги и си ги носи няколко дни вкъщи и пак ги изпери и трябва да са се разтегнали поне малко ;рр
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Мойте след 2-3 пранете се стесниха!!!Първоначално написано от Gllory
![]()
Моите дънки след пране се стесняват.![]()
даа, да ги пере 3-4-5-6 пъти и те станаха стари дънки вече![]()
ами продължавай да ходиш с тях, клякай ( аз едно вереме, като бях малка така правех..) ии ако не се отпуснат не мисля, че след пране ще се промени положението..
Има някои които се стесняват има и други които се отпускат :P аз имам и от двата типаПървоначално написано от Infection
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
след пране се стесняват
На мен пък след пране ми се разширяват, при всеки чифт дънки е различно. За друг вариант не се сещам, освен прането.
Живей за мига!
а дънките колко еластант имат? и това е от значение.
А иначе най-сигурния начин да ги разшириш е да ги носиш вкъщи![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
и при мен-ужасно еПървоначално написано от ri41
![]()