.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Ей,не съм ти изтривала мнението

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Милата ми тя, заетата бизнес дама. Само ти ли чистиш, ти ли учиш? Защо останалите не се оплакват от такива големи сметки?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Може би защото не си използват телефоните?
    Човешко е да направиш 1 път голяма сметка,друг път както казах са по 30 до 50лв но миналият месец беше 24 и нещо..не е толкова много

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ти каквоооо . Доообре ли си ,как ше си даваш спестяванията . Гледай сега : Да сложим край на темата най-накрая .
    Отиваш при майка си ,шибваш й два шамара да се осъзнае и да ти плати сметката и готово . =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaIsladka
    Ей,не съм ти изтривала мнението
    Аз изтрих едно мнение +1000000000000000000 Не съдържа нищо ново. А към авторката - стига си се глезила ами си седни на д-то и помисли кое е нужда и кое каприз. Освен ако работата ми не е пряко свързана с телефонни разговори или буквално не си изкарвам парите от телефона, не виждам как нормален човек може да има 115 лева сметка и то 100% само от глупави разговори без да е необходимо и без да има нужда.

Пращай смс-и от Интернет. Пусни си скайпа на режим със звук и ако някой те търси му се обади...Все нещо ще измислиш. Телефонът хич не е жизнено важен. Да не говорим, че разговорите над 2 минути не са полезни за здравето ти. А от това да си го държиш до главата докато спиш, по-вредно няма.

Ще дойде ден и ще искаш да нямаш мобилен. Понякога така искам да не ме търсят служебно...

И да, мобилен телефон използвам при необходимост. Изключение правят безплатните минути към семейството, но и с това не злоупотребявам, защото не са безкрайни.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Бе много сте гадни. Момичето иска съвет, вие й се хвърлихте като вълци на агънце. Дори и да й казвате, че е глезена, няма да се промени, със сигурност.

Иначе... сигурно майка ти ще ти плати сметката, но все пак за да покажеш, че ти пука, що не стигнете до някакво споразумение. Например да ти намали/спре джобните за няколко дена?

Eто един нормален човек.Осъзнавам че съм много глезена,мисля да променя това.Едиствено исках съвет от вас а вие ми говорите че телефоните били вредни,да не си купувам спирали ? С майка ми се оправихме..ще и дам някой от спестяванията си и ще оправим сметката.Благодаря най-много на 2те модераторки,нищо че малко ме нагрубиха и последното момиче което писа в темата ми..оценявам мнението на всички.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Може би защото не си използват телефоните?
    Човешко е да направиш 1 път голяма сметка,друг път както казах са по 30 до 50лв но миналият месец беше 24 и нещо..не е толкова много
    Не, че искам да се заяждам, но щом мислиш, че 50 лева са малко вземи ти да ги изкараш да видим тогава как ще ги броиш стотинка по стотинка
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    mynichkaIsladka постовете ми,ама хич не са смешни...като знаеш кое е добро за теб не се изразявай с ''няма да и говоря,за да ми се моли тя''....
    Нямаш ли някакви безплатни минути или нещо подобно...
    И аз чистя,и уча,и т.н.,но ако трябва нещо първо гледам да пиша по скайп и после се обаждам.Не,че нашите няма да ми платят сметката,но ми е неудобно,защото имам и една карта,сметката на която си плащам сама ;д..не можеш ли нещо такова да измислиш?

Миличка освен , че си разглезена си и неблагодарна !!! Един единствен път направих такава сметка и то защото имам 2000 минутии , нооо се оказа , че не съм ги вкарала и съм си говорила , говорила а то се е трупало и трупало сметкаааа ...
    Но както и да е Какво значи ще се правя , че не я познавам ?! Като умреш от глад ще те видим дали няма да искаш да се запознаете отново по - добре ще е да си изтърпиш последствията и да събереш поне половината от парите ти за сметката Нека види че, дъщеря и е поне малко отговорна ..Съобрази се с родителите си , мислиш ли че, на тях не им се скъсват задниците от работа , за да имаш ти какво да ядеш , да си купиш да си говориш по телефона да си чатиш и т.н.
    Всичките тези работи ще ги осъзнаеш чак когато почнеш да издържаш своето семейство , а дотогава си оставаш ЛИГЛА

Голям фен Аватара на BuBzzz
    офф и аз имам същият проблем..моята най-голяма сметка е била 600 ама бях в Америка..иначе тоя месец ми е към 250 и то пак от роуминг и майка ми ще се наложи да я плати обаче с нея се разбрахме да си взема LOOP и да спрем с тея големи сметки попринцип лимита ми е 80 и аз си се побирам в него и не плащам никога повече от 80 на месец ама като съм в чужбина под 100 няма ... иначе както каза момичето отгоре пробвай поне да събереш половината от парите ии ще си ОК

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е как няма да правите по 100+ лв. сметка като не можете да мислите рационално
    Моята такса е 6лв.,на месец плащам сметка не по-голяма от 15лв. като в тази сума влиза и таксата и все пак на ден говоря поне по 3-4 часа по телефона!
    Ама на мен ми е яко.Повечето ми приятели са с карти като моята и говорим напълно безплатно 24/7.Така се прави,когато сте свикнали да говорите с часове по телефона с приятелите си Между другото ти си на почти 15 години,защо не започнеш сама да си плащаш сметките?!След като майка ти ти дава повече пари не мисля,че ще ти е трудно да събираш по някой друг лев и да си плащаш сама.Тъпо е на тия години още да чакаш на вашите Не,че другите пари пак не са от тях,но така смаляваш разходите им по теб.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    12.90 лв-2000 минути 2000 смс-а и 25 мгб нет
    аз от тва съм много доволна..на глобул де.. ;д
    най-много по 3-4 лева сметка правя вече и то само от звънене към мтел..
    просто се съобразяваш към кой оператор са повечето ти приятели и семейство..примерно аз имам точно 2 приятелки на мтел..и затова съм на глобул..
    пък ако имаш и от двете .. вземи си една карта с ваучер на този към който имаш по малко приятели и така..абе разбра ми мисълта май
    успех.. (и спри да искаш от всичко по много от родителите си!! )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз от както направих сметка 90 лева наще ме смениха на Глобул на предплатена карта...10лв на месец и имаш 200 безплатни минути към 3 номера и 30смс-а. Перфектно си ми е, но когато някой е на М-тел гледам те да ми звънят.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И защо тези,които не се оплакват от големи сметки - задължително
    не използват телефона си ??

Аз също съм на сметка,но никога не съм надвишавала 15лв. - говоря си на безплатни минути и не се обаждам на всекиго,който няма минути..
    Той щом толкова иска да говори с мен - ще ми се обади,не съм
    длъжна аз да го направя..

Второто,което е - майка ти никога няма да ти се моли да ти плаща сметката..Ти за каква се имаш ? Я се стегни и се осъзнай..

А как така миналия месец си си купила цял гардероб дрехи и сега отново си си харесала някои неща ?
    - Дрехите могат малко да изчакат..Все пак майка ти се труди доста за тези пари,а ти ги харчиш насам-натам..

И също така - можеш без телефон..Вярвай ми - никой не е умрял от такова нещо..

Иначе нямаш ли някакви спестявания ?
    Ако имаш такива - дай ги на майка си и й обещай,че друг път няма да правиш такава голяма сметка..Но този пък си изпълни обещанието..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ф

иии същата съм е все пак по малки сметки до 70лв сам стигала, но все пак е много за нашто семейство, при положение че, тати не работи в момента,, а той е на сметка, майка е на сметка сестра ми е на сметка аз също а и само аз правя такива сметки срам ме е от себе си .. егоистка съм ,,, явно но е несъзнателно и аз като теб си викам вече няма правя сметки опа идва края на месеца пак много ,, си викам де званях после си виждам в телефона хиляди(е не чак толкова де но ..) просташки ненужни пратени смс-и, просто така щот сам нямала какво да правя явно ... е съжалявам ама само края на месеца, следващия пак е така немога да се спра,, това е болест,,, мисля че си болна сори че ти го казвам но така отиди на лекар ...

anonymous708973
    Guest
    смс-си постояно,по всяко време на денонощието.
    вие може да стоите по цял ден на компютрите си,но аз имам къде-къде по-важна работа....връщам се от училище изморена обядвам и започвам да чистя,да уча,малко почивам и вечерям.Сядам малко на компа и след това ми е много изморено и заспивам веднага.
    Леко си противоречиш - как намираш време за смс-и нон-стоп, след като си тооолкова "заета"?
    Намираш начин тая сметка да я платиш цялата. Сама. После минаваш на тарифен план - горе ти казаха няколко възможности, регистрираш се в сайтовете на М-тел и Глобул и смс-ите оттам. Да, ще ти се наложи някой по-дълъг да го накъсаш на 3-4, но какво от това? Не можела да стои на компа, бедната тя. Моят е включен целия ден и като ми трябва, отивам, влизам в нета, пращам смс-а и се махам. Отнема ми ЦЕЛИ 3 минути.
    Аз в момента имам 2 телефона, съответно 2 номера - М-тел и Глобул и общата ми сметка от двата е 25 лв най-много! Таксата на Глобул ми е 5 лв и имам 200 минути към 3 номера, повече не ми трябват, а има мноооого по-изгодни планове. Таксата на М-тел ми е 10 лв и имам 2 000 минути към 5 номера. БРИЛЯНТНО Е! Лятото имаше случаи да говоря по 3-4 часа по телефона, нон-стоп. Изобщо не се отразяваше на сметката ми.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    не съм чела всички мнения...,но ще ти предложа нещо.Продай си излишните работи тук в Борсата или www.prodavalnik.com
    и сама си плати сметката Така майка ти ще види,че си отговорна и ще си промени решението(предполагам)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

По-добре си от мен

Аз направих сметка от 600 лева.Аз съм много по зле от теб.

Кажи й да ги взема от джобните ти. При мен така правят, когато надвиша лимита(поставен от тях) и за месец, че и по малко съм си ги изплатила.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Ми, да ти кажа и аз имах 80 лева сметка, спряха ми телефона за 1 месец, и след това пак ми го пуснаха. ;] Нямах проблем че съм без телефон! Напротив беше ми супер, щото ме беше страх през цялото време да не го изгубя. ;] А ти като си навъртяла огромна сума, ще си изтърпиш наказанието .. Влизам ти в положението, де. Просто след като отново те дадат телефон, не върти такива големи сметки! ;]
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си