Казах че ИМА финанфова възможност,абсолютно сигурна съм..просто е инат.И как по-точно да заменя интернета с телефона? вие може да стоите по цял ден на компютрите си,но аз имам къде-къде по-важна работа....връщам се от училище изморена обядвам и започвам да чистя,да уча,малко почивам и вечерям.Сядам малко на компа и след това ми е много изморено и заспивам веднага.Телефона винаги е с мен..постоянно.Ще ви се стори смешно но вечер е до възглавницата ми.

Бисквитке,ти да не ме мислиш за малоумна че да не разбирам смешните ти постове? Казах че не мога без него ..но явно вие не разбирате? понякога нямам такава възможност да сядам постоянно на компютъра.Мога 1 месец без да си купя ''глезотийки'' достатъчно голяма съм да знам кое е добро за мен и кое не.Но точно сега ли трябваше да стане..как може да е 115лв чудя се на себе си Отново говорих с нея и тя ми обесни незнам за кой път,че има договор за 2 години и сметките задължително трябва да се плащат преди да мина на друг тарифен план или нещо друго.

Ще се разбера с нея да и дам някой от спестяванията ми и тя да доплати.Просто параноята която ме обвзе че ще съм без телефон не спира да ме измъчва...ще се побъркам честно.