.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

без оценка в училище

Добър ден на всички.Имам един проблем болем сам и не сам ходил на училище от 3 седмици и няма да ходя още 1 и ми казаха,че по два предмета ще ме оставят без оценка или ще ми пишат двоика.Искам да попитам ако сам без оценка какво става оставам ли директно на изпит след първия срок или не и да попитам дали мога да си удалжа срока да ма изпитат като оздравеи.Благодаря предварително

Мега фен
    По принцип при заболяване имаш право да поискаш удължаване.
    При другия вариант оставаш на изпит ,който включва материала от срока. Не е нещо фатално ,преживял съм го Споко. Само не се съгласявай на 2ка - нищо не губиш ако отидеш на изпит - максимум и там да изкараш 2ка

значи този изпит е за пценка от първия срок така ли?Аз се притеснявам не заради изпита еми ако сам без оценка да не оставам втория срок на изпит за това.Благодаря за отговора

Мега фен
    за оценка за първия срок ти е . Вторият си е съвсем отделно - гледай там да не изгориш ,защото материалът е от цялата година и ако усереш - оставаш на поправка.

втория срок няма да остана само първия ма притеснява никога сам нямал 2-ка за срока и затва ми е малко притеснено въпреки,че сам 11 клас )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от moonfall
    втория срок няма да остана само първия ма притеснява никога сам нямал 2-ка за срока и затва ми е малко притеснено въпреки,че сам 11 клас )
    Споко бе. И да имаш 2 за срока няма да повтаряш, просто ще трябва втория срок да изкарваш минимум 3 за да не останеш. Иначе 100% ходи на некви изпити, ако има такива...

Голям фен Аватара на DesSsi
    а примерно ако имам 2 по нещо за първия срок не трябва да държа някав изпит нали ?
    Съдбата помага на смелите !

^ мисля, че ще ти се наложи да държиш изпит.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    изпит се държи, ако като годишна оценка имаш 2ка
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен Аватара на DesSsi
    ^ ох нали ,, тука ме наплашихте направо
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Ако нямаш срочна оценка по даден предмет се явяваш на изпит пред определена изпитна комисия назначена от съответния РИО.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    По-добре 2ка от колкото без оценка, повярвай ми.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Хмм,защо?

Аз ще ходя по химия..

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    Хмм,защо?

Аз ще ходя по химия..
    Щото е по-лошо. Другите вече ще учат материала от 2 срок, а ти още ще се блъскаш на нещата от преди това. После отиваш на изпит и чак тогава можеш да си изкараш оценката.
    В случая не е страшно, но ако за годината си без оценка е ФАТАЛНО.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от fenche22
    Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    Хмм,защо?

Аз ще ходя по химия..
    Щото е по-лошо. Другите вече ще учат материала от 2 срок, а ти още ще се блъскаш на нещата от преди това. После отиваш на изпит и чак тогава можеш да си изкараш оценката.
    В случая не е страшно, но ако за годината си без оценка е ФАТАЛНО.
    Ами да ти кажа,аз лично предпочитам на изпит, понеже оценката ми е важна.. (по всичко друго съм много добре, но химията не върви..) Сега съм седнал сериозно да я готвя, пък да видим какво щя направя...

А като казваш, че другите вече ще са на втори срок, какво имаш предвид? Аз си мислех, че сега (след като свърши грипната) и ще ме бутат да ходя на този изпит.. и затова не съм и станал от учебника де..
    понеже почти нищо не знам

Г/д знаеш ли,кога се провежда самият изпит?

Мега фен
    леле какви глупости са изписани.
    Изпитната комисия са учители от училището ти. Най-вероятно ще си познаваш лично квесторите
    Изпитът ще ти е малко след края на срока или малко преди свършването му. Спокойно - нищо няма да изпуснеш ,както твърдят.
    Мен ме оставиха по два предмета първия срок на дванадесети клас ( ) - имах навика да си уча сам и да не се вясвам много-много . Взех си изпитите без проблем - сигурен съм ,че и ти ще се оправиш

Здравейте,навсякъде търсих какво ще стане,ако нямаш оценка за втория учебен срок,но не намерих и реших да питам.Аз съм 11 клас и съм отсъствала доста,та се чудех, дали ще съм на изпит или ще повтарям 11 клас . (Аз си имам оценка за 1вия).Моля,ако някой знае да сподели

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от bubeto333
    Здравейте,навсякъде търсих какво ще стане,ако нямаш оценка за втория учебен срок,но не намерих и реших да питам.Аз съм 11 клас и съм отсъствала доста,та се чудех, дали ще съм на изпит или ще повтарям 11 клас . (Аз си имам оценка за 1вия).Моля,ако някой знае да сподели
    11 клас ще повтаряш, ако не си вземеш изпитите. Демек в много много краен случай.

Град
    София ;д
    Класната преди няколко седмици ни обесняваше, че ако имаш над еди колко си извинени отсъствия трябва да правиш допълнителен изпит върху целия материал, защото се считало, че нямаш достатъчните знания, така, че според мен не можеш да останеш без оценка, би трябвало като оздравееш през лятото да направиш изпит върху целия материал взет през годината.
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Екстра,мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си