- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приспивателни
Авторката няма нужда да заспи, а да се събуди.
Take the red pill, Neo!
...
Червено вино. Виииииииииииинаги ми се доспива от него ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
По-скоро искаш да събудиш интереса на хората към себе си, нищо лично, просто така ми изглежда ;O.
и бтв, ако имаш сериозен проблем се консултирай с лекар? И наистина, по-добро лекарство от умората няма, напоследък мога и права да заспя, ахах.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
м?
Аз съм си будна. Като ми дойде времето ще се изморявам. Наречете ме жалка, лигава и т.н че не работя и не се изморявам и т.н и т.н. уу (hug) Някак... бих се обидила понеже съм ужасно обидчиво същество. Не че се сърдя,само се засягам...но просто нее ме докосвате нещо...
Не искам внимание (към предния пост) Искам може би да спя и сутрин да не ми се спи. Сега не ми е проблем, понеже не ставам рано,но след дни и това ще дойде. Няма да ходя на лекар. Не ходя на лекари. Особено пък за едно безсъние. До днес ми се събират сигурно 3 дни в които не съм спала нито през ноща (хайде да се събират 2 часа...), нито през деня...и не че ми пречи...просто в един момент се стряскаш леко и си казваш "абе тва май не е нормално.."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ама разбира се бе! Даже опитах да спя на БГ радио,ама не се получава нещо. Вярно готино е единственото, което чуваш в гробната тишина да е яка музика,ама пак не става. На телевизор също не заспивам вече...преди заспивах на светната лампа,ам сега пак не помага. Броенето на овце също не е вариант.
4XCOKИ
Някой ден истинския свят ще ти удари много голям шамар, щруделче. Важно е да запазиш детето в себе си, ама е много лошо да го правиш насилствено и да искаш да спреш една естествена промяна в личността ти, която и без това не можеш. Това може да доведе до депресия, един от белезите на които е безсъние..
Пробвай каквото е написано по-горе в темата, ако не помогне, отиди на лекар..
Ама аз не го правя нарочно. По-скоро бих опитала да съм голяма, но...неуспешно. Но всъщност не бих. Не искам да съм голяма.
Нека се опита да ми удари шамар.
И наистина...не съм тъжна, че да не мога да заспя...
Добре, стига толкова...заключвам я, пък ще се надявам да заспя. Оо Мерс на всички.
4XCOKИ