- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата
Гърба, вратлето, ушите... много силни емоции ми докарват тия зони, не могат да се сравняват със свирки, различни са според мен. Особено като ми драска гръбчето с малко злоба... направо ме побърква
За малко да забравя и зърна![]()
Доста правилен коментарПървоначално написано от miminko
няма такъв мъж ,който да не изпитва удоволствие от страстна целувка по вратлето или ушето
![]()
![]()
Бъркане с ръка до сливиците.
Моя много го кефи по корема, гърба и врата то и мене си ме кефи там де![]()
На мене ерогенните зони са ми по врата и ушите.
Първоначално написано от kartacha
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Еми да... като цяло... вратлето и уШОТОама най-вече по....
хЪх...
Еееее къде пък се събрахте толкова любители на масажа?! ;дд Моя човек хич не му въздействат такива работи.. а пък на мене адски много ми, ама какво да се прави, той смята ,че щом на него не му влияе възбуждащо, значи няма смисълда се хаби![]()
![]()
![]()
^Ами провокирай го да почне да се хаби, така ще ви е хубаво и на 2мата.![]()
Welcome to the Jungle...
Mерси много от съвета.. но както вече казах ,той не се впечатлява от това ,което аз искамПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Защото не знаеш как да го провокираш.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Щом сте заедно, го познаваш и знаеш какви са му еротичните фантазии - започни да ги изпълняваш и ще получиш същото в замяна (да не говорим, че няма и да си мисли за други момичета и изневери). Женско си все пак, трябва да умееш някои номерца в тая област.
![]()
Welcome to the Jungle...
Ами аз съм малко малък...На 12 и ми е 12см... поне преди 2 седмици...Вчера бях опериран от фимоза...Парафимоза и не съм го мерил-още съм с превръзки даже...Мисля,че е нормално-още даже не съм в пубертет....))
Първоначално написано от miminko
Врат,уши и гръб са моите![]()
>>DjBelev<<
Когато прекара пръсти през косата ми, но най вече по гърба, леле усещам , че ще свърша![]()
![]()
вярнооо!Първоначално написано от hoooodyhoooooo
всеки откача при тази мисъл...но колко много се кефят мъжете само те си знаят
малко офтопик ама да си го кажа: в секса няма фетиши, и няма гнус... просто всичко си е от секса![]()
~девойче съм~