- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тяло vs Гърди
Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ?![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Зависи от момичето, но да кажем хубаво тяло с малки гърди. Малките гърди не са проблем.![]()
Welcome to the Jungle...
Много относително нещо е "по-хубавото". Ако говорим за леко пълно и симпатично момиче с големи ЕСТЕСТВЕНИ цици - МММ много хубав секс се получава. На това у се вика пищни форми.
А пък хубаво тяло и малки цици никак не е лошо също.
Избора е труден.
Бих казал еднакво.
Иначе ако под пълно се разбира баш дебело -ще ми осмърди живота
![]()
Як задник, хубави извивки, чудни крака, а гърдите ако иска и навътре да са.
ей тва ти еПървоначално написано от ...
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:06
Путките да мрът
Първоначално написано от Един мъдър човек
И двете
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
дай снимки и ш'ти кажем. то под тези определения всичко може да стои:
и някаква с хубаво, стегнато тяло и приятни гърди
и някакъв скелет с две сусамени зрънца отпреде
и някаква приятно закръгленка със страхотни цицомби
и нек'во 300 кила говедо с две торби картофи над търбуха
баси наивното питане.
ако за себе си питаш се щракни, постни и питай.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от DiamondEye
![]()
Като откача, откачам!
Слаба със средни или малки е най-добре...![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Подкрепям.Първоначално написано от DarkTemplar
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хубаво тяло и малки, НО стегнати!![]()
Готино тело и малки цици.
Тези крайности може да са всякакви
Слаба с малки гърди:
Скелет - няма да се хваля със синини
Стегнато тяло - момиче с който всеки би се радвал да спи
Дебела с големи:
Свиня - не ща момиче което трябва да полея с брашно и да я цапна по корема само за да й намеря п****та, като през това време се боря с двете й гърди които подобно на змии са се увили около мен
Приятно закръглена - Момиче с извивки, честно казано най-предпочитания ми вид - More coushin for the pushin'.
Тая от аватара ти е перфектнаПървоначално написано от DiamondEye
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Хубаво тяло и малки гърди(но стегнати) :P
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Харесвам големите гърди, но предпочитам да е слаба с малки, отколкото свиня-майка със свински.
Temet Nosce
벨야카
DiamondEye, ти си ходеш графит бе моме!![]()
Welcome to the Jungle...
![]()
аххх ами може да се кажеее
:P
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така?![]()
![]()
![]()
![]()
ами ако на всички казваш това ``твърде скромно`` мнение .. Нищо лично мила, просто прозвуча супер самовлюбено и ти направо си се похвали с идеалното тяло .. за което браво,че го имаш и поддържаш !Първоначално написано от mmm_sweet
Иначеее 47 килцаа и са ми малкии ама момчетата нямат проблем с т`ва и не се оплаквам от липса на внимание .. въпрос на човекк и въпросс на характер[/i]
1. "кюфтетата" както милинко се изрази са smokin' in bed 'щото мн яко се раздават ( за да компенсират факта, че са кюфтенца)Първоначално написано от mmm_sweet
2. някои от тях са доста по-леснички
По-хубаво е пълничка с големи гърди... (не съм лесбийка)![]()
ами ако на всички казваш това ``твърде скромно`` мнение .. Нищо лично мила, просто прозвуча супер самовлюбено и ти направо си се похвали с идеалното тяло .. за което браво,че го имаш и поддържаш !Първоначално написано от mmm_sweet
Иначеее 47 килцаа и са ми малкии ама момчетата нямат проблем с т`ва и не се оплаквам от липса на внимание .. въпрос на човекк и въпросс на характер[/i]
И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така?![]()
![]()
![]()
![]()